Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
13°C

46 de elevi intră în on line după ce doi copii și un cadru didactic au fost testați pozitiv

46 de elevi intră în on line după ce doi copii și un cadru didactic au fost testați pozitiv

Doi elevi și un cadru didactic au fost reportați ca fiind testați pozitiv în ultimele 24 de ore în unitățile școlare din Județul Sibiu. Elevii sunt de la Școala Gimnazială din Păuca. Potrivit raportului transmis astăzi, 18 noiembrie, de autorități, Păuca se află pe locul doi în județ în ceea ce privește incidența la mia de locuitori, după Mihăileni. Incidența în această localitate fiind de 12,08, cu 22 de cazuri pozitive la 1.821 de locuitori.

Joi, 18 noiembrie, din cauza îmbolnăvirilor de COVID, încă 46 de preșcolari și elevi au trecut în sistem online, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Astăzi au fost raportați doi elevi și un cadru didactic confirmat pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Elevii sunt din ciclul primar (clasele Pregătitoare - IV) ambii de la Şcoala Gimnazială Păuca. Cadrul didactic confirmat pozitiv este încadrat la Şcoala Primară Ernea.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 18.11.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 - 2022, un număr de 35 cadre didactice și 82 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 4.909 preșcolari și elevi (7,43%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1569

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus