Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primarul din Apoldu de Jos a trecut la PSD. Bogdan Trif: ”Vom face lucruri bune pentru locuitorii comunei”

Primarul din Apoldu de Jos a trecut la PSD. Bogdan Trif: ”Vom face lucruri bune pentru locuitorii comunei”

Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, a anunțat vineri seară că primarul din Apoldu de Jos, Florin Barbu, s-a înscris în PSD. ”Florin Barbu, primarul comunei Apoldu de Jos, s-a alăturat, astăzi, echipei social-democrate sibiene. Cu convingerea că, împreună, vom face lucruri bune pentru locuitorii comunei, îi urăm “Bun venit!”, a scris Trif pe pagina sa de Facebook.

Este, de fapt, o reîntoarcere în partid, pentru că singurul primar independent din județ, în urma alegerilor de anul trecut, a părăsit partidul în primăvara lui 2020.

Ioan-Florin Barbu are 47 de ani și este tehnician silvic.

El a mizat și după ce a fost ales pe sprijinul consilierilor PSD, după cum preciza într-un articol publicat în Turnul Sfatului în luna septembrie a anului trecut. ”Vom face o majoritate în Consiliul Local și vom pune și un viceprimar muncitor”, anunța el.

Sursa foto: Facebook / Bogdan Trif

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Alin

Acum 2 ani

nici mama lor nu-i crede pe aia!
Raspunde

Ispirescu

Acum 2 ani

Hâța, hâța, na,na, na! Hopa-tropa,-troa-trop, când la pas când la galop! Liber schimbist, slab caracter!
Raspunde

No name

Acum 2 ani

S-a mintit cu mai multe! Bine ati venit in clubul dezamagitilor!
Raspunde

Mirela

Acum 2 ani

Pai primarul asta nu o mai fost in PSD? Parca in primăvara lui 2020 a ieșit din PSD si a candidat independent la primărie,sau asta a fost așa doar de ochii lumii sa il voteze.Nu ai promis ca ramai independent? Acum ce faci lingi unde ai scuipat așa caracter ai tu primare?Ți-ai dat seama ca e greu in primărie si nu faci treaba ca doua cișmele si alea făcute in graba in campanie electorala si inca trei costobeante nu-s așa o mare realizare .Când vrei sa ajungi in funcții care nu-s pentru tine așa se întâmpla,nu te da ce nu ești ca vei p!ati diferenta.
Raspunde

Anonim

Acum 2 ani

Ce nesimtit.ai intrat in psd toti apolzeni sunt contra psd furati la greu .tiai dat cuvântul ca esti indempendent de ce nu ai ramas independent???nu tie putin rusine sa ti bati joc de noi oameni .care team votat ne pare rau ca nu am votat pe celalalt pentru ce celalat facea mai multe ca tine .neai mintit sa te votam ca tu esti indepandent si ca o sa faci ce nu a facut nimeni.am vazut cei facut rau comunitati esti o rusine a tari noatre oameni ca tine ar trebui expulzati din tara noastra.ai facut rau comunitati si mai ales am auzit ca atâtea famili tiai batut joc de acolo si alti incearca sa îi ajute tie nu tie rusine????esti un mare nesimtit ca ai intrat in psd tiai dat cuvantul si neai facut de ras pentru a intra in functie mai ai 3 ani.si dupa nu te mai baga nici naiba in seama asteptam sa vedem ce vei face .alti într-un an au facut multe tu ceai facut?nu stiu ceai facut intr un an nu ne spune de acel bloc ca noi stim pe noi ne intereseaza comuna ceai facut pentru comuna eu cred ca tu esti sigur cate voturi ai avut.si cu astea eu cred ca esti sigur ca nu vei mai iesi primar .e logic ca va iesi celalat asa ca mai bine regreta ceai facut si veziti de ce ai facut pana acuma.cu lemne si altele.
Raspunde

Agte

Acum 2 ani

Acest primar de frica a fugit la psd, amenintari si abuzuri la adresa acelor cetatei care iau evacutat din acel bloc cu jmecheri, a fugit la psd in brate rusine trif ,aduni toate adunaturile sper ca sa scapam de psd asta o data pentru tot de anuna ,cand vedeti ca Sunteti pe plecare va aliati fugiti la pnl sper o data sa va luam la masuri pentru tot.
Raspunde

Titel

Acum 1 an

Am intrat pentru a nu se interpreta altceva,și vorbesc in numele mai mulți cetățeni din comuna noastră apolduld de jos.domnule florin sa nu credeți ca uni din noi nu am văzut ce ai făcut,dacă vati dus cu semnături și ați dus în eroare oameni bătrâni pentru a ne bate joc de acei oameni va transmit ca noi nu suntem de acord cu ceai făcut,nu trebuia sa îți bați joc de atâtea suflete .dă-l naibi bloc ceai făcut e o mizerie acolo de nedescris ai spus ca faci azil nu ți-e puțin rușine?sper sa te bata Dumnezeu mai rău ca noi nu am putut veni la tine pentru ca făceai rau oamenilor dar vei vedea diferența la voturi mai mult nu spun acuma nu ma ai lemne sa dai cu remorcile ce le vei da oamenilor sa te voteze să-ți fie rușine.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus