Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-0°C

Șelimbăr, peste municipiul Sibiu la procentul de vaccinare. Jina scapă turma

Șelimbăr, peste municipiul Sibiu la procentul de vaccinare. Jina scapă turma

O statistică prezentată în 5 noiembrie de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva Covid-19 arată că cetățenii din Șelimbăr au devenit cei mai responsabili din județ, depășind rata de vaccinare din municipiul Sibiu.

Conform acestor date, procentul de vaccinare în Șelimbăr a ajuns la 47,93%, în timp ce în municipiul Sibiu rata de vaccinare este de 45,96%.

Boița, pe locul trei în județ

Procente ridicate se mai înregistrează în Boița (41,82%), Racovița (40,63%), Turnu Roșu (39,18%), Tălmaciu (38,31%), Sadu (37,7%) și municipiul Mediaș (37,23%).

Sunt în județ cinci localități cu procent de vaccinare mai mic de 10%: Mihăileni (9,72%), Laslea (8,58%), Iacobeni (8,22%), Vurpăr (8,16%) și Jina (4,82%).

Jina, printre cele mai ”nevaccinate” 10 localități din țară

La nivel național, Jina se află printre primele 10 localități cu cel mai mic procent de vaccinare.

O situație mai slabă decât în comuna sibiană se mai găsește în Bărbulești, Ialomița (0,74%), Slobozia Bradului, Vrancea (2,82%), Ulma, Suceava (2,85%), Valea Moldovei, Suceava (3,48%), Ipatele, Iași (4%) și Cojasca, Dâmbovița (4,28%).

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 1 an

"cei mai responsabili" hai sictir, lasati aprecierile astea subiective. daca e bun, e bun vaccinul, nu inseamna ca esti responsabil daca il faci. eu l-am facut, dar nu ma consider mai responsabil si nici nu vreau sa fiu considerat asa. se pare ca aia din cele mai "iresponsabile" localitati nici nu au avut de ce sa fie "responsabili", ca nu prea au avut cazuri vreodata.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Carcotel

Acum 1 an

Jina tot timpul "scapa turma" :)))) faimoasa comunitate care se casatoreste si se multiplica in familie ca sa nu piarda "terenul". Ei si Habsburgii :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus