Duminică,
14.08.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Sondaj CURS în București: Firea, Rafila și Ciolacu, peste Iohannis la încredere

Sondaj CURS în București: Firea, Rafila și Ciolacu, peste Iohannis la încredere

Un sondaj CURS realizat la nivelul Bucureștiului în perioada 13 - 17 noiembrie arată că trei lideri ai PSD se situează peste președintele Klaus Iohannis în topul încrederii.

Potrivit cercetării sociologice, bucureștenii au cea mai mare încredere în Alexandru Rafila (32%), Marcel Ciolacu (27%) și Gabriela Firea (26%). Fostul primar general stârnește în continuare și pasiuni în sens contrar, cu 71% încredere puțină și foarte puțină.

Topul încrederii bucureștenilor în politicieni este completat de Dacian Cioloș (23%), în timp ce președintele Klaus Iohannis (22%) este la egalitate cu liderul AUR, George Simion (22%).

În plus, președintele Iohannis are cel mai mare capital de neîncredere. Potrivit sondajului, 74% dintre respondenți au afirmat că au puțină sau foarte puțină încredere în președinte.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, și Vlad Voiculescu, președintele USR București, se bucură de o încredere de doar 18%.

Universul de eșantionare: populaţia adultă rezidentă din Municipiul București, în vârstă 18 ani şi peste. Volumul eşantionului: 860 respondenţi, votanţi în vârstă de 18 ani şi peste. Tipul eșantionului: probabilist, multistadial, stratificat. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion: +/-3,3% la un nivel de încredere de 95%. Metoda de culegere a datelor: metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Rusu

Acum 8 luni

dar pe cineva cu peste 50% avem? "clasa politica" de caliate 0.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 8 luni

ce minte scurtă au românii. vrem și veorică, și leviuț, și olguzdă
Raspunde

.

Acum 8 luni

klaus inca reuseste sa convinga 22% din romani sa aiba incredere in el. ? cam multi.
Raspunde

John doe

Acum 8 luni

Cine sa mai creada in robohannis? Poate maxim 3 persoane - sotia, primarul si Keul
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus