Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Vineri: amenzi de 7.500 de lei. Un sibian din Copșa Mică nu a stat în carantină

Vineri: amenzi de 7.500 de lei. Un sibian din Copșa Mică nu a stat în carantină

Cinci amenzi în valoare totală de 7.500 de lei s-au acordat în ultimele 24 de ore, în urma aplicării legilor pentru controlul pandemiei.

O amendă de 5.000 de lei a primit-o un cetățean din Copșa Mică, de 30 de ani, după ce nu a respectat măsura carantinei. Patru amenzi, în valoare totală de 2.500 de lei au fost date pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație. Alți cinci sibieni au primit avertisment pentru că nu purtau masca de protecție.

89 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 747 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 39 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 137 de mijloace de transport, din care 6 mijloace de transport în comun, anunță Instituția Prefectului.

La rândul lor, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării interdicțiilor impuse în această perioadă.

De asemenea, jandarmii montani au desfășurat activități de verificare în stațiunile montane Bâlea și Păltiniș.

Au fost aplicate o amendă în valoare de 2500 lei și trei avertismente scrise pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii de protecție.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus