Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Ce a făcut USR, care a avut vicepremier și ministru al Justiției, pentru salvarea Palatului Justiției din Sibiu? Dan Barna la ”Interviurile Turnul Sfatului”

Ce a făcut USR, care a avut vicepremier și ministru al Justiției, pentru salvarea Palatului Justiției din Sibiu? Dan Barna la ”Interviurile Turnul Sfatului”

Reporterul Turnul Sfatului a stat de vorbă cu Dan Barna, vicepreședintele USR și deputat de Sibiu, chiar în fața ruinei a ceea ce a fost cândva Palatul de Justiție din Sibiu.

Cu această ocazie am discutat despre demersurile făcute de USR în perioada în care partidul s-a aflat la guvernare, deținând inclusiv portofoliul Justiției.

”Cabinetul meu parlamentar este chiar vizavi de clădire și am sentimentul de ”Mănăstirea Argeșului” la Sibiu, ca să spun așa. Este un proiect care trenează de ani buni. Când am fost la guvernare am presat foarte mult să facem pași înainte în direcția aceasta. În 9 septembrie, Tribunalul Sibiu a semnat, la ”încurajările” ministerului Justiției – că să fiu elegant, un contract pentru un nou studiu de fezabilitate actualizat cu termen de 60 de zile. Nu știu dacă la momentul acesta s-a predat studiul respectiv, dar ar trebui să se întâmple. Este contract semnat și avem lucrare în execuție, deci la momentul de față ar trebui să avem niște costuri foarte clare pentru că de fiecare dată, cum bine vă amintiți, m-am asigurat că în Ministerul Justiției au fost prevăzuți bani. Ultima dată a fost au fost 30 de milioane pentru această investiție, acum vom avea suma exactă necesară pentru ca această lucrare să se întâmple și ar trebui ca în luni următoare Tribunalul Sibiu să aibă inițiativa, pentru că aici se află acum clădirea – a fost la Ministerul Justiției și a venit înapoi la Tribunalul Sibiu. Avem studiul de fezabilitate, ar trebui ca în luni următoare să fie demarată licitația pentru lucrări și să vedem că încep să lucreze muncitorii la această construcție. Este un proiect care și pentru mine este foarte important”, a declarat vicepreședintele USR, Dan Barna, la ”Interviurile Turnul Sfatului”.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 4277

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Carcotel

Acum 2 ani

hahahahahahahah - atat am de spus despre Barna
Raspunde

Veronel Băluță

Acum 2 ani

Acest Barny, alături de prezident, cea mai inutilă formă de viață din galaxie! Un penibil incompetent, cu veleități de mare lider...al trotinetiștilor. Sau cum să vorbești mult și să nu spui nimic! Această bacterie sibiană nu a făcut niciodată absolut nimic! Nu i-aș solicita consultanță nici dacă mi-aș construi o budă în curte!
Raspunde

Ricky

Acum 2 ani

Ce gargara, asta ne-a reparat palatul, alalalt ne-a bagat in Shengen, ce noroc pe noi cu atatia sibieni aflati in stratosfera. Probabil am mancat cu totii rahat cand eram mici.
Raspunde

Vadim

Acum 2 ani

Din pacate nici astia din USR nu prea au habar de nimic; cred ca la viitoarele alegeri prezenta va fi de maxim 20%...
Raspunde

Elzorab

Acum 2 ani

Un hipster ca toti ceilalți din administrația locala usr. Ne+ati tras clapa. Am crezut in gogosile voastre. Sunteți exact ca ceilalți doar ca mai tineri si mai obraznici.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus