Joi,
23.03.2023
Cer Senin
Acum
3°C

Gatsby, un altfel de local în centrul Sibiului. Lansarea meniului de iarnă, sărbătorită în atmosfera anilor 20

Gatsby, un altfel de local în centrul Sibiului. Lansarea meniului de iarnă, sărbătorită în atmosfera anilor 20

De aproape două luni, sibienii se pot bucura de un local nou, chiar în centrul orașului. Cunoscut în trecut cu numele The Gallery, Gatsby își așteaptă acum oaspeții într-o atmosferă caldă și intimă, specifică anilor 20. La finalul acestei săptămâni, mai exact, sâmbătă, 27 noiembrie, va avea loc lansarea noului meniu, unde reprezentanții restaurantului vă pregătesc mai multe surprize la care sunteți invitați să luați parte.

Numele noului local a fost ales în strânsă legătură cu designul clădirii, dar și în ideea organizării unor petreceri tematice. După cum povestesc administratorii localului, clădirea a fost redecorată, dar au fost păstrate elementele de design interior din lemn.

„Clădirea este construită între anii 1911-1912 în stilul art deco, o clădire un pic atipică pentru centrul Sibiului. Noi am preluat-o, am redecorat-o, iar elementele pe care le-am păstrat au fost cele din lemn. Inițial l-am denumit Green Gallery, dar ne-am gândit că stilul este anii 20 și acest nume, Gatsby, i se potrivește perfect. Totodată ne-a încântat și ideea de a face petreceri pentru că automat avem tematica aleasă”, explică aceștia.

Lansarea meniului Gatsby va avea loc în acest final de săptămână, sâmbătă, 27 noiembrie, între orele 17.00 - 21.00, iar atmosfera va fi întreținută de muzică live. Este vorba despre un meniu diversificat care să satisfacă gusturile cât mai multor oameni. De la preparate tradiționale din porc sau vită până la preparate mediteraneene din fructe de mare, Gatsby vine în întâmpinarea sibienilor cu o gamă variată de produse. Detaliile și atmosfera vor fi cele care îl vor diferenția față de alte localuri din Sibiu.

Și la capitolul băuturi, sibienii au de unde să aleagă. Cei de la Gatsby vă propun câteva combinații pe care nu le veți mai găsi în alte locuri din oraș. Un nume interesant la acest capitol este „Forget about Covid 19”, un pachet de patru shot-uri, special gândit pentru perioada prin care trecem.

Reprezentanții restaurantului spun că acestea nu vor fi singurele surprize. În fiecare sâmbătă își doresc să organizeze seri de muzică live în stilul cafe oncert și jazz. „În fiecare sâmbătă încercăm să avem muzică live, să pregătim ceva special. Din data de 4 decembrie, săptămânal, îi vom avea invitați speciali pe Ana Maria Ioana, participantă la vocea României și X factor în anul 2019, și pe Cristian Lupașcu, participant la Superstar în anul 2021”.

Tot din data de 27 noiembrie pe cei de la Gatsby îi veți găsi și pe aplicațiile de livrare: Glovo, Food Panda, Take away și Tazz. De asemenea, puteți să le urmăriți activitatea și pe pagina de facebook Gatsby Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

6 comentarii

Nonick

Acum 1 an

"într-o atmosferă caldă și intimă, specifică anilor 20". Suntem in anii '20.
Raspunde

Adi

Acum 1 an

Atmosfera este mai de grabă a anilor '40, când se făceau razii și se cereau certificate pentru atestarea apartenentei la o anumita rasă superioară
Raspunde

Gigi contra

Acum 1 an

Nu prea seamana decorul cu anii 20! Si-apoi din anii 20 ai secolului trecut a inceput prohibitia in America!
Raspunde

Gospodina

Acum 1 an

Meniul de iarna: haț! mămăligă cu cârnați!
Raspunde

Ahitofel Yankze

Acum 1 an

Încă un kitsch care văd ca începe sa caracterizeze Sibiul... Zici ca e făcut de vreun bișnițar cu afinități pentru mafioți...

Raspunde

Mihai

Acum 1 an

"Daca n-ar fi prostii, desteptii ar fi morti de foame."
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus