Duminică,
16.01.2022
Cer Senin
Acum
-6°C

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Gătaia din Timiș. Nu au fost victime

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie Gătaia din Timiș. Nu au fost victime

Un incendiu a izbucnit, marţi dimineaţă, la Spitalul de Psihiatrie Gătaia din judeţul Timiş, pacienţii fiind evacuaţi fără a se înregistra victime.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş, incendiul a fost sesizat într-un salon situat la parterul unui pavilion al unităţii medicale.

În urma anunţării incendiului, a fost activat Planul roşu de intervenţie la nivelul judeţului Timiş, la faţa locului fiind trimise mai multe autospeciale stingere şi de transport victime, un spital mobil, precum şi şapte echipaje SMURD.

Potrivit ISU Timiş, la sosirea echipelor de pompieri incendiul nu se manifesta cu flacără deschisă, fiind observate doar degajări de fum. Din incinta pavilionului afectat au fost evacuate 41 de persoane, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele verificări efectuate de pompieri, incendiul a pornit de la o saltea aflată într-unul din saloane, fiind cel mai probabil provocat intenţionat.

(Agerpres)

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus