Joi,
09.02.2023
Innorat
Acum
-17°C

Începând cu această noapte se oprește apa în Cartierul Arhitecților. În mai multe cartiere din Sibiu presiunea va scădea până la lipsa totală

Începând cu această noapte se oprește apa în Cartierul Arhitecților. În mai multe cartiere din Sibiu presiunea va scădea până la lipsa totală
Compania Apă Canal Sibiu anunță că, începând cu această noapte și până în seara zilei de miercuri, zeci de mii de sibieni vor rămâne fără apă la robinet sau vor fi afectați, presiunea urmând să scadă considerabil.
 
Anunțul vine ca urmare a finalizării primului proiect din cadrul lucrărilor finanțate cu fonduri europene prin POIM, ce au presupus înlocuirea unui tronson de aproximativ un km de conductă de transport DN 800 pe Calea Dumbrăvii, motiv pentru care miercuri, 24.11.2021, între orele 00:00 - 22:00, sunt programate lucrări de cuplare la rețeaua de apă potabilă.
 
Lucrările sunt executate de firma Euskadi, sub asistența tehnică și coordonarea Apă Canal Sibiu SA.
”Pe durata lucrărilor din intervalul menționat și urmare a manevrelor de oprire și reglaj în sistemul de distribuție, pot apărea scăderi ale presiunii până la lipsa totală a apei precum și modificări ale turbidității apei pentru abonații din cartierele Vasile Aaron, Hipodrom I, II, III, IV și zona Rahovei din Sibiu, precum și în Prelungirea Mihai Viteazul, Doamna Stanca, Shopping City și cartierul Tineretului din comuna Șelimbăr. În cartierul Arhitecților din Cisnădie și pe strada Siretului din Sibiu furnizarea apei va fi sistată. Consumatorii din cartierele și zonele menționate sunt rugați să-și asigure rezervele necesare de apă”, au transmis reprezentanții companiei de apă.
Apă Canal Sibiu SA va pune la dispoziția abonaților apă de utilizare menajeră prin intermediul a patru autospeciale ce vor fi dirijate în teren în funcție de solicitările telefonice primite în Dispecerat.
 
La reluarea furnizării sunt posibile modificări ale turbidității apei furnizate.
 
Apă Canal Sibiu SA mulțumește pentru înțelegere tuturor consumatorilor afectați de această importantă lucrare, care va duce la o creștere semnificativă a calității și siguranței în furnizare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 6557

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

Ombl

Acum 1 an

pentru “aproximativ” 1 km de conducta DN800 au luat fonduri europene si tin pe uscat 10 cartiere. Incep sa ma simt ca in Caracal..
Raspunde

Petre Teodorescu

Acum 1 an

Istetii de la Apa si Canal ne-au mai lasat pe sec si acum 1 saptamana. Nu se puteau sincroniza si sa faca ambele lucrari deodata? Oricum deatunci cu noua conducta, nu mai avrem presiune deloc. Astia sunt specialistii lui peste prajit platiti cu bani multi si bu ii trage nimenea la raspundere. Rusine sa le fie…
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus