Vineri,
03.12.2021
Cer Senin
Acum
12°C

Străzi asfaltate şi pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în comuna Axente Sever

Străzi asfaltate şi pregătiri pentru sărbătorile de iarnă în comuna Axente Sever

Pe parcursul lunii noiembrie, au fost finalizate ultimele lucrări la modernizarea străzilor din comuna Axente Sever, pentru anul 2021. Astfel, au fost reabilitate şi asfaltate 5 străzi din localităţile Axente Sever şi Agârbiciu. Lucrările au fost realizate cu fonduri de la bugetul local. Acestea au fost şi ultimele lucrări la străzile din comună, înaintea debutului sezonului rece.

Tot pe parcursul lunii noiembrie, au avut loc şi două campanii de vaccinare pentru locuitorii comunei care nu au posibilitatea să se deplaseze la centrele de vaccinare din alte localităţi. Astfel, o echipă de la Spitalul Municipal Mediaş a sosit la Sala de Festivităţi din localitatea Axente Sever, pentru a vaccina persoanele care s-au înscris pe liste prin intermediul primăriei.

Nu în ultimul rând, având în vedere că ne apropiem cu paşi repezei de luna decembrie, în comună se fac ultimele pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, ceea ce va presupune instalarea iluminatului festiv, precum şi împodobirea brazilor de Crăciun în localităţile Axente Sever, Agârbiciu şi Şoala.

„Pe parcursul acestei luni, am reuşit să încheiem lucrările la străzile din comună, pe care le aveam planificate pentru sfârşitul de an. Este vorba despre 5 străzi, respectiv 3 străzi din localitatea Axente Sever şi 2 străzi din localitatea Agârbiciu, care au fost reabilitate şi asfaltate, fiind remediate şi toate problemele care au fost constatate pe parcursul lucrărilor. Odată cu finalizarea acestor lucrări, acum facem ultimele pregătiri pentru sărbătorile de iarnă, adică instalarea iluminatului festiv. Chiar dacă în contextul actual trebuie să ne gândim întâi la sănătatea noastră, nu trebuie să uităm că în luna decembrie sărbătorim naşterea Domnului”, spune Marius Grecu, primarul comunei Axente Sever.

Vizualizari: 389

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus