Vineri,
03.12.2021
Partial Noros
Acum
12°C

Un luptător în cadrul SAS Mureș a salvat din faţa unui tren o femeie care voia să se sinucidă

Un luptător în cadrul SAS Mureș a salvat din faţa unui tren o femeie care voia să se sinucidă

Un luptător în cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) Mureş, agent şef principal Moldovan Vasile, care se afla în timpul liber, a reuşit, miercuri, să salveze, în ultima clipă, viaţa unei femei care intenţiona să se sinucidă.

"Agent şef principal Moldovan Vasile, luptător în cadrul S.A.S. Mureş, se afla în timpul liber, când, dintr-odată, a fost abordat de către o persoană, care, foarte agitată, i-a cerut ajutorul: 'Vă rog să mă ajutaţi! Pe calea ferată este o femeie cu intenţii suicidale!'. Colegul nostru nu a stat pe gânduri şi a intervenit de urgenţă, ridicând persoana dintre şine, cu toate că aceasta s-a opus. Imediat a şi trecut un tren", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

După ce femeia a fost scoasă din zona de pericol, s-a apelat Dispeceratul 112 şi a fost preluată de ambulanţă.

"Un om 'potrivit', la un moment de cumpănă în viaţa altei persoane, poate face diferenţa.Vasile a salvat viaţa unei femei", a mai menţionat IPJ Mureş, în comunicat.

(Agerpres)

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus