Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Klaus Iohannis: Vă felicit! Criza politică s-a terminat

Klaus Iohannis: Vă felicit! Criza politică s-a terminat

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi că prin învestirea noului Guvern criza politică s-a încheiat, însă celelalte crize nu s-au terminat şi nici problemele nu au dispărut, motiv pentru care este nevoie de un Executiv solid, transmite Agerpres.

"Vă felicit! Criza politică s-a terminat, dar celelalte crize nu şi nici problemele nu au dispărut. Pandemia nu s-a terminat, criza energetică nu s-a terminat, capătă doar noi forme, bugetul pe acest an va trebui rectificat, bugetul pentru anul viitor va trebui pregătit şi votat, oamenii aşteaptă plata salariilor şi a pensiilor la timp şi multe alte lucruri se cer rezolvate urgent. Pentru toate acestea este nevoie de un Guvern solid, cu o majoritate consistentă în Parlament şi acum există acest Guvern", a transmis şeful statului, ceremonia de la Palatul Cotroceni în cadrul căreia membrii Guvernului Nicolae Ciucă au depus jurământul de învestitură.

Iohannis a subliniat că toată lumea aşteaptă măsuri consistente din partea Executivului.

"Nu numai probleme ne aşteaptă şi vă aşteaptă, sunt multe oportunităţi: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă se cere implementat, sunt foarte mulţi bani aici care trebuie investiţi în beneficiul românilor. Toată lumea aşteaptă măsuri consistente pentru a garanta o creştere economică, pentru a creşte salariile, pentru a creşte pensiile, toată lumea se aşteaptă la investiţii, autostrăzi, drumuri, spitale, şcoli şi multe altele şi pentru toate acestea, pentru a fructifica aceste oportunităţi este nevoie de un Guvern puternic, bine condus, care se sprijină pe o largă majoritate în Parlamentul României. Acum avem acest Guvern", a afirmat preşedintele.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Va contrafelicit dl Presedinte! De la Ion Iliescu incoace nimeni n-a mai luptat asa bine ca sa aduca PSD la guwernare precum dvs. Concediu placut,il meritati din plin!
Raspunde

2cents

Acum 1 lună

Parca nu demult tot asa ziceati si despre pandemie, dand apa la moara celor care nu au facut pregatiri sanitare si tocuri de medicamente pentru valul 4. Sa va credem de data asta?
Raspunde

Kokos

Acum 1 lună

Care criza politica s-a incheiat , aia pe care ai creat-o tu , javra?
Raspunde

Dicu

Acum 1 lună

Johanita, :)))))) PeSeDe ....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus