Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Șovăială, atac la Turcan: ”Ghicește cineva cum a votat "anti-pesedista" de la Sibiu?”

Șovăială, atac la Turcan: ”Ghicește cineva cum a votat

Deputat ales pe listele PNL, Constantin Șovăială a anunțat astăzi că a votat împotriva guvernului pe care liberalii l-au format alături de PSD și UDMR.

”Am votat împotriva Guvernului USL2. Am spus un nu răspicat ticăloșiei și hoției. Dragostea dintre PNL și PSD este doar un teatru ieftin pentru a ține în funcții înalte câțiva lideri. Atât deputații din PNL cât și cei din PSD au trădat încrederea oamenilor. Ei nu au fost aleși doar pentru că sunt "deștepți și frumoși", ci pentru că au făcut parte dintr-un partid și au promovat o serie de valori și idei. Acum, că au abandonat ce au promis în campanie (să nu facă alianță cu PSD, respectiv PNL) contractul dintre cetățeni și aleși nu ar trebui să înceteze?

Nu, pentru că sunt lași. Dacă erau bazați - mergeau în alegeri anticipate, nu la masă cu dușmanul!  Rușine!”, a scris Șovăială pe pagina sa de Facebook.

Această postare vine la o zi după un atac la adresa fostei sale colege de partid, Raluca Turcan.

”Ghicește cineva cum a votat "anti-pesedista" de la Sibiu? <Dizidența> doamnei Turcan a ținut doar o zi și jumătate. Astăzi, la audierile miniștrilor PSD, a votat cu ambele mâini PENTRU!

Putem bănui cum va vota și mâine întregul Guvern al rușinii naționale. Noapte bună!”, a mai scris Șovăială.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1996

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus