Vineri,
21.01.2022
Parțial Noros
Acum
-1°C

Dialogul foștilor colaboratori ai lui Turcan și Cîmpean: ”Pe cuvântul celor două DIVE nici până la toaletă nu poți merge”

Dialogul foștilor colaboratori ai lui Turcan și Cîmpean: ”Pe cuvântul celor două DIVE nici până la toaletă nu poți merge”

În chiar ultima zi de manager al Bibliotecii județene Astra, Silviu Borș a redistribuit pe pagina sa de Facebook un anunț vechi de un an, când a avut loc un moment festiv. Moment la care au participat și Raluca Turcan și Daniela Cîmpean, președintele PNL Sibiu și, respectiv, președinta CJ Sibiu. Distribuirea a generat câteva comentarii mai acide.

Fotografiile redistribuite acum de către Silviu Borș au fost publicate inițial în urmă cu un an de către Răzvan Pop (șef al compartimentului Cercerare din cadrul bibliotecii, suspendat pe perioada ocupării postului de director al ORDA). Imaginile erau realizate cu ocazia decernării Medaliei "Centenarul Marii Uniri" de către președintele României, Klaus Johannis, Bibliotecii Județene Astra. În numele căreia medalia a fost primită de către Silviu Borș, căruia i-a fost înmânată de către Raluca Turcan (vicepremier la acea vreme) și Daniela Cîmpean.

Anunțul și fotografiile republicate și în care ”au fost tag-uite” Daniela Cîmpean și Raluca Turcan a generat un scurt dialog între Silviu Borș și Sebastian Dotcoș, fostul administrator județean. ”Asta a fost acum un an. Ai învățat și tu că pe cuvântul celor două Dive nici până la toaletă nu poți merge. Sunt doar două oportuniste care în mintea lor trebuie să puncteze orice moment. Și acolo era vorba de o medalie dată de președintele României, tu erai doar în peisaj. Din păcate asta fac ele, doar aleargă după imagine”, a comentat Sebastian Dotcoș, în prezent primar al comunei Marpod.

Silviu Borș, care a anunțat că va ataca în instanță decizia de a-i fi încheiat mandatul de manager al Bibliotecii înainte de termen, i-a dat dreptate lui Dotcoș. ”Din păcate, așa este. Încă mă abțin de la niște comentarii. Dar au, într-adevăr, un comportament... nu de doamne! Doar imagine. Am dat amintirea asta... să-și mai aducă și alții aminte. Și cam în bătaie de joc”, a replicat Silviu Borș.

Postarea lui Borș a primit și ”aplauze” din partea lui Pavel Bichicean, consilier județean din partea PSD

În urma unui audit realizat la nivelul Bibliotecii județene ASTRA, conducerea Consiliului Județean Sibiu anunță că de miercuri, 24 noiembrie, contractul de management al lui Silviu Borș a încetat.

Silviu Borș a anunțat pentru alte instituții de presă locale că va ataca în instanță decizia CJ Sibiu.

Biblioteca Astra a intrat în atenția opiniei publice în vara acestui an, când – din cauza unor alocări financiare reduse față de anii trecuți – managerul Silviu Borș a pregătit un proiect prin care zece colegi de-ai săi să își piardă locurile de muncă. Ulterior, au apărut o serie de alte informații despre situația perpetuată în ultimii ani. 

Turnul Sfatului a scris în detaliu despre aceste situații aici: Biblioteca Astra: șefi fără subordonați, cabane renovate și părăsite, bârfe urlate, amenințări cu dosare penale

 

Foto principală: Facebook / Răzvan Pop

Vizualizari: 4542

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Dumitru Hulea

Acum 1 lună

. Citiți pe aktual24.ro discursului parlamentarului fost PNL Violeta Alexandru la investirea guvernului Ciucă, sau vizionați pe youtube ”PNL se dezintegrează din prima săptămână a Guvernului Frankenstein USL - FSN. Merge pe ultimul drum”, comentariu de ziaristul independent Mălin Bot .
Raspunde

Tipic turnatorilor ....

Acum 1 lună

Să publici prtscr cu convorbiri în care sunt implicate și alte persoane .... cu tema "bârfă" .... denotă ca avem de a face cu o "gașca de.... oameni slabi" (fără sa jignesc). Cu un asemenea comportament... ai stat cam mult în aceasta funcție .
Raspunde

Ei na

Acum 1 lună

De ce ați șters acest comentariu?si tot balciul asta pentru ce? pentru cine? speram ca TS ne va informa corect, pentru ca din cate se aude, tot teatrul asta ieftin si prost se face pentru o persoana, iar TS stie despre cine e vorba. bietul interimar este numai o marioneta, dar se pare ca-i place asta. TS va trata cu obiectivitate momentul cand viitorul manager o sa ocupe "concursul" prin pile si presiuni politice? depinde cat si din ce parte este platit redactorul, nu?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus