Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
1°C

Incendiu într-un apartament din cartierul Vasile Aaron. 20 de persoane s-au autoevacuat din bloc

Incendiu într-un apartament din cartierul Vasile Aaron. 20 de persoane s-au autoevacuat din bloc

Pompierii sibieni au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în apartamentul de la etajul III al unui bloc de pe strada Negoveanu.

La fața locului s-au mobilizat două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD. La sosirea forțelor, incendiul se manifesta cu flacără într-o încăpere a apartamentului iar inreg apartamentul era inundat cu fum, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu.

În mod preventiv, s-au autoevacuat aproximativ 20 de persoane. O persoană aflată în apartament este evaluată medical de echipajele SMURD.

În momentul de față, incendiul este lichidat și se lucrează pentru ventilarea spațiului apartamentului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este în curs de stabilire.

Foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus