Luni,
22.07.2024
Parțial Noros
Acum
27°C

Klaus Iohannis decorează, de 1 Decembrie, cadre medicale, membri ai corpului didactic şi reprezentanţi ai societăţii civile

Klaus Iohannis decorează, de 1 Decembrie, cadre medicale, membri ai corpului didactic şi reprezentanţi ai societăţii civile

Preşedintele Klaus Iohannis decorează, miercuri, la Palatul Cotroceni, cadre medicale, membri ai corpului didactic şi reprezentanţi ai societăţii civile, cu prilejul Zilei Naţionale a României, a anunţat Administraţia Prezidenţială, relatează Agerpres.

Înainte, de la ora 11,00, şeful statului se va afla în Piaţa Arcul de Triumf din Bucureşti, la parada militară de 1 Decembrie.

Marţi, preşedintele a semnat decrete de decorare a mai multor reprezentanţi din domeniul apărării şi din MAI, în semn de înaltă apreciere a serviciilor excepţionale pe care persoanele decorate le-au adus instituţiei militare, a rezultatelor remarcabile obţinute în procesul de instruire, precum şi a înaltului profesionalism dovedit în executarea misiunilor încredinţate şi pentru contribuţia importantă adusă la îndeplinirea cu succes a misiunilor specifice Ministerului Afacerilor Interne. 

Sursă: Agerpres

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Mars bah!

Acum 2 ani

Astea-i plac domnului palamida: onorurile, paradele, camerele video intoarse spre dansul. Ne-a intors pe toti unul impotriva altuia dar lui ii arde de medalii.
Raspunde

Gigi contra

Acum 2 ani

Hmmm... O ia pe urmele llui Ceausescu! Oare se coboara greu din tab?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus