Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Compania sibiană CON-A susține echipa de baschet BC CSU Sibiu

Compania sibiană CON-A susține echipa de baschet BC CSU Sibiu

Compania CON-A se alătură echipei de seniori a clubului de baschet sibian, după ce în vară a susținut Campul destinat juniorilor pasionați de baschet. 

După ce, în mai multe sezoane, BC CSU Sibiu s-a bucurat de sprijinul companiei sibiene, dar și a firmelor din Grupul CON-A, în sezonul 2021/2022 galben-albaștrii se vor baza din nou pe compania sibiană. 

„Compania CON-A a fost mereu susținătorul comunității sibiene, iar prin natura activității noastre sportul este unul dintre domeniile pe care le încurajăm și în care ne implicăm prin dezvoltarea infrastructurii. Credem că performanța trebuie susținută, iar echipa de baschet a Sibiului este cea care a reușit, de-a lungul celor 50 de ani de existență, să ofere sibienilor multe bucurii. Chiar și în ani dificili, CSU Sibiu a găsit calea de a rezista, de a încuraja tinerii să practice acest sport și de a menține Sibiul pe harta sportului românesc. Suntem bucuroși să fim și alături de echipa de seniori, după experiența din această vară cu Tabăra destinată juniorilor! Le dorim mult succes sportivilor, antrenorilor și celor care manageriază acest proiect atât de iubit de sibieni! Hai CSU!”, transmite echipa CON-A.

„Suntem extrem de mândri că ne putem baza pe mediul privat sibian, pe societăți care au reușit performanțe notabile pentru România în domeniile lor de activitate, așa cum este cazul companiei CON-A. Le mulțumim pentru faptul că ne sunt aproape, în acest sezon. Pentru noi este o onoare și o mare bucurie”, a spus și Laurențiu Buduleci, managerul BC CSU Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Florin

Acum 2 ani

...lipseste in primul rand un presedinte, apoi un antrenor si vreo 2, 3 jucatori ,ca bani sant.
Raspunde

Aci Duțu

Acum 2 ani

dacă erau bani îi țineau pe americanii din sezoanele trecute. și nu jucam cu pivot neexperimentat
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus