Miercuri,
08.02.2023
Cer Senin
Acum
-4°C

O sibiancă și-a transformat pasiunea pentru flori în afacere. „Am început într-un garaj”

O sibiancă și-a transformat pasiunea pentru flori în afacere. „Am început într-un garaj”

Alina Revnic este din Sibiu și are 36 de ani. Încă din copilărie, tânăra a fost atrasă de crearea de aranjamente florale și îi plăcea să petreacă ore în șir în jurul florilor. Atât de mult, încât și-a dat seama că nu vrea să lase această dedicare pentru decoruri florale doar la nivel de pasiune. A început într-un garaj, unde a făcut primele aranjamente, iar apoi, pas cu pas, a ajuns să creeze ceea ce astăzi poartă numele „Vissary Flowers and Events”.

Într-un garaj. Acolo a făcut primele aranjamente florale. A început acum șase ani cu sprijinul familiei, iar apoi a reușit să-și ducă visul la final și să facă tot ce e necesar pentru ca „Vissary Flowers and Events” să îi bucure pe sibieni cu unele dintre cele mai frumoase decoruri din oraș. Din vară, Alina o are alături și pe prietena sa Nicoleta, care împărtășește aceeași pasiune și cu care se completează perfect atunci când creează design-uri florale.

„Florile îmi plac de când eram micuță, iar apoi mi-am dat seama ce minunății pot ieși cu puțină răbdare. Din copilărie, mi-a plăcut să creez tot felul de lucruri și a fost ca un drum care a venit de la sine. Am transformat până la urmă această pasiune într-o afacere. Am început într-un garaj, iar apoi pas cu pas am reușit să ne dezvoltăm”, povestește sibianca.

„Ne place să creăm lucruri frumoase din punct de vedere vizual și să aducem bucurie oamenilor. Nu livrăm doar flori,  trasmitem și emoții”

Alina spune că relațiile cu clienții sunt cele mai importante. De la alegerea florilor, până la identificarea structurii materialelor folosite, fiecare detaliu în parte joacă un rol esențial. Tocmai de aceea, își dorește ca, pe lângă frumos, să transmită oamenilor bucurie prin dragostea pe care o pune în fiecare aranjament floral.

„Noi mereu colaborăm cu clienții, în funcție de ce își  doresc, venim cu ideile noastre și împreună cu ceea ce preferă ei, încercăm să găsim mereu cea mai bună soluție. Ne place să creăm lucruri frumoase din punct de vedere vizual și să aducem bucurie oamenilor. Ne dorim să creăm frumosul și să ne bucurăm atât noi, cât și clienții noștri de el”, explică tânăra.

Alinei îi plac toate florile, dar spune că are o apreciere diferită pentru lisianthus, pe care încearcă să-l includă în mai toate aranjamentele. „De când eram mică și intram în florării mi-a plăcut această floare. Este  floarea mea de suflet pe care o pun în mai toate aranjamentele”, detaliază tânăra.

Delicatețe, răbdare, timp și dăruire pentru aranjamente florale speciale

Vissary Flowers and Events este despre un vis, un vis împlinit pe care Alina îl trăiește în momentul în care lucrează cu florile.  „De la cuvântul vis a venit numele. Mi-a plăcut și am vrut să aibă legătură cu visul meu care practic este deja împlinit. De la un vis pe care l-am avut de mult, am ajuns într-un punct de care mă bucur enorm”, spune Alina despre semnificația numelui afacerii sale.

La Vissary, vă puteți bucura de aranjamente florale, de buchete de sezon, de aranjamente cu baloane sau ciocolată, de lumânări, sau de tablouri cu licheni. Totodată cei de aici vă pun la dispoziție aranjamente de masă și decor special pentru nunți și botezuri sau panouri florale de închiriat pentru alte asemenea evenimente. În preajma sărbătorilor, echipa de aici vă pregătește câteva decoruri speciale pe care le veți putea comanda și pe site-ul afacerii www.vissary.ro.

Fiecare serviciu în parte contează enorm pentru Alina deoarece îi dă mai mult curaj și o face să aprecieze și mai mult tot ceea ce face. „Am luat treptat lucrurile și am văzut că oamenii încep să ne aprecieze. Dacă am făcut un eveniment pentru cineva care ne-a apreciat am observat cum ne-a recomandat mai departe și am văzut reacții bune, iar aceste lucruri mereu ne-au încurajat sa mergem mai departe si sa ne dezlvoltam ”.

Ceea ce a ajutat-o pe tânără în gestionarea afacerii au fost și studiile pe care le-a finalizat în domeniul managementului. Tânăra spune că a reușit să aplice ceea ce a învățat, dar că provocări sunt tot timpul. „M-au ajutat mult studiile pe care le-am făcut. În fiecare zi avem provocări, dar dorința de a ne perfecționa ne face să trecem peste ele și să găsim mereu soluții”, mai explică Alina.

Implicarea in acțiuni caritabile

Alina spune că în prezent sunt implicați și într-un eveniment caritabil care va avea loc sâmbăta aceasta, pe 4 decembrie, la Râmnicu-Vâlcea, „Povestea brazilor cu dar”. Este vorba despre o licitație de brazi, iar banii obținuți în urma acestei licitații vor fi donați către proiectul „Casa NEST”, proiect prin care 12 copii din centrele de plasament vor putea beneficia de o casă familială.

„Ne-am implicat într-un proiect, cu o fundație umanitară pentru copii și am creat un brad într-o variantă originală, într-un mod artistic. Bradul va fi expus la acest eveniment și în urma licitațiilor care se vor face se strâng fonduri pentru copiii din centre de plasament pentru a li se construi o casă de tip familial. Pentru mai multe informatii puteti vizita site-ul fundatiei www.fundatialaextache.ro”, explică tânăra.

Pe cei de la „Vissary Flowers and Events” îi găsiți pe site-ul www.vissary.ro , dar și pe pagina de Facebook Vissary Events. De asemenea, îi puteți contacta la numărul de telefon 0751.058.273 sau îi puteți vizita în locația situată pe Doamna Stanca, numărul 1, bloc 2.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus