Vineri,
12.08.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Ministrul Transporturilor se plânge că face 7 ore până acasă: dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult

Ministrul Transporturilor se plânge că face 7 ore până acasă: dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Interviurile Digi24.ro că drumul până la Timișoara îl parcurge în 7 ore. Acesta spune că cea mai proastă porțiune de drum este între Pitești și Sibiu. 

„Vineri am plecat cu mașina spre Timișoara. (...) Dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult. Dacă nu prind accident pe Valea Oltului sau Dealul Negru, undeva în 7 ore. Bucata dificilă e Pitești-Sibiu. E groaznică acea bucată. De la Sibiu până la Timișoara, cu excepția unui lot de 14 kilometri, se merge pe autostradă”, a spus Grindeanu.

Acesta spune că își dorește ca anul viitor să fie semnate contracte de investiții în infrastructură de 10 miliarde de euro. 

„Nu cred că există vreun ministru al Transporturilor care a început un proiect și să îl vadă și finalizat. Statul român în toți acești ani a rămas dator major cetățenilor din punctul de vedere al infrastructurii de transport. Eu sunt conștient de acest lucru. Desene cred că avem pentru următorii 50 de ani, din păcate lipsește punerea în practică”, a spus Ministrul Transporturilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Xxx

Acum 8 luni

A deci iar....statul român e de vina??? Mai știm niste declarații că...statul a eșuat...etc!!! Ba da vin cu o întrebare...de cine e reprezentat...cine conduce acest stat...cine ia decizii in acest stat????? E vreunul pe care l cheamă..." Stat"????????? Că atunci înțelegeam că ..statul e de vina!!! Nu cumva toti ăștia care ne conduc de 31 de ani reprezintă statul...și nu cumva e vina lor 101/????????? Cînd e ceva de bine( fff rar) toți se laudă că ei au făcut...etc ..cind e ceva de rău(99/) tot ăștia vin și spun că ...statul e de vina!!!!! Mai întreb odată ..e vreunul pe care l cheamă..." Statul" și nu știm noi????
Raspunde

McD

Acum 8 luni

..pai dl. Grindeanu, de ce nu mergeti cu trenul ca este muuuuult mai sigur si ecologic (nu cu CFR-ul ,care este o companie de succes european). Luati trenul Astratranscarpatic la ora 20:00 din Bucuresti Nord si ''probabil'' daca aveti noroc sa nu se blocheze pe drum, la ora 06:30 ajungeti la Timisoara si odihnit ( aveti vagon de dormit) si gata de munca deja de a doua zi...10 ore ... un record totusi nedorit dar adevarat...de la Filiasi la Turnu Severin cale de 75 km pe care trenul ii face in circa 2 ore !!! aveti si timp de meditatie la viteza din secolul 21 pe caile ferate romane!!! Experimentati si nu uitati...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus