Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Moș Nicolae de la Crucea Roșie a ajuns mai devreme la centrele de plasament și căminele de vârstnici din Sibiu

Moș Nicolae de la Crucea Roșie a ajuns mai devreme la centrele de plasament și căminele de vârstnici din Sibiu

Crucea Roșie Sibiu a distribuit vineri, 3 decembrie, 660 de cutii de detergent capsule Lenor pentru nouă centre de plasament și cămine de vârstnici din Sibiu. Astfel, voluntarii de la crucea Roșie au ajuns ieri de la centrele de plasament Guliver, Prichindelul, Turnu Roșu, Complexul de Servicii pentru Copilul cu Dizabilități ”Speranța”, copii centrului de Educație Incluzivă nr. 2 din Sibiu dar și cu seniorii căminelor pentru vârstnici din Marpod, de pe strada Azilului și cel de pe strada George Coșbuc.

 „Ne-am bucurat mult să ne revedem cu vechi cunoștințe, dar am fost în egală măsură impresionați de poveștile lor de viață și de bucuria cu care ne-au reprimit. Copiii de la centrul Speranța ne-au impresionat cel mai mult, ca de fiecare dată, și, dacă există sibieni care doresc să contribuie, le-ar prinde bine un blender performant. Toată mâncarea pregătită pentru ei, este pasată iar un blender performant ar fi de real folos. Crucea Roșie Sibiu are o lungă tradiție în a fi alături de beneficiarii acestor centre și după o lungă pauză, ne bucurăm nespus că ne-am reîntâlnit. Distribuțiile de pachete umanitare sunt de fapt un bun prilej pentru a ne întâlni cu acești prieteni dragi și a le fi alături”, transmite Raluca Morar, directorul de la Crucea Roșie Sibiu.

O parte din donația Lenor a ajuns la 20 de cazuri sociale aflate în evidența filialei, dar și la beneficiari ai programelor sociale de la Șura Culturală din Gușterița.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus