Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Muzeul ASTRA îi încurajează pe vizitatori să vină cu animalele de companie

Muzeul ASTRA îi încurajează pe vizitatori să vină cu animalele de companie

Muzeul ASTRA din Sibiu, cel mai mare muzeu în aer liber din România, permite accesul vizitatorilor însoţiţi de animale de companie, dând ca exemplu trei "oaspeţi" din rasa Techel care vin de la Cluj-Napoca.

"Faceţi cunoştinţă cu Lara, Lunca şi Sid, trei fraţi din Cluj-Napoca! Ei vor veni astăzi în vizită pe la noi împreună cu părinţii lor şi asta pentru că... suntem bucuroşi de oaspeţi! În Muzeul ASTRA este permis accesul vizitatorilor însoţiţi de animale de companie, de talie medie & ţinute în lesă. Pe de altă parte, am vrut neapărat să dăm exemplu modul admirabil & civilizat prin care ne-a abordat stăpâna celor trei minunăţii. Iată că se poate şi astfel!", au anunţat reprezentanţii Muzeului ASTRA din Sibiu, sâmbătă, pe Facebook.

Stăpâna căţeilor a trimis mai întâi un mesaj celor de la muzeu, în care i-a întrebat dacă se poate să viziteze Muzeul ASTRA cu ei, dând asigurări că animalele au carnetele de sănătate la zi şi nu îi vor deranja pe ceilalţi turişti. 

(Agerpres)

Comentarii

1 comentarii

Bota carla

Acum 1 lună

Poi in curand va fi muzeul destinat cateilor si pisicilor.Daca mai si mareste pretul cu siguranta vor bantui numai cateii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus