Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Cod galben de ninsori la munte. Se va depune strat de zăpadă

Cod galben de ninsori la munte. Se va depune strat de zăpadă

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, duminică, o atenţionare meteorologică Cod Galben de ninsori şi intensificări ale vântului, valabilă de duminică, orele 20:00, până luni, orele 8:00, la altitudinile de peste 1.700 de metri din judeţeleSibiu, Alba, Hunedoara, Caraş Severin, Gorj şi Vâlcea.

În aceste zone din Carpaţii Meridionali, la altitudini de peste 1.700 de metri va ninge, se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări cu viteze ce vor depăşi la rafală 70-80 kilometri pe oră, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. 

Arena Platoș a amânat pe săptămâna viitoare deschiderea pârtiilor de schi, din cauza căldurii nefiind posibilă pornirea tunurilor de zăpadă. 

"Dragi prieteni cu plăci ceruite și schiuri cu canturi ascuțite, credeți-ne că am încercat să facem tot posibilul ca noul sezon de schi și snowboard să înceapă de mâine. (n.r. 4 decembrie) Din păcate, natura ne-a pus în cale singurul impediment pe care nu îl putem depăși, indiferent de cât ne străduim, temperaturi mult prea ridicate pentru a putea produce o zăpadă artificială de calitate. Ne mândrim că în cei 11 ani de activitate nu am făcut niciodată rabat de la calitatea zăpezii și, cu siguranță, nu vom începe acum. Prognoza meteo arată din ce în ce mai bine, suntem foarte încrezători că e doar o chestiune de zile până când vom fi mulțumiți de cum arată pârtiile și vom putea da startul la distracție. Până atunci, însă, mai bine să nu stricăm tălpile schiurilor și să mai avem puțintică răbdare până spre sfârșitul săptămânii viitoare. Încă un pic" au scris reprezentanții Arena Platoș pe pagina de facebook acum două zile. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Zenobia Vaselină

Acum 2 ani

Hai... acume vremea sa va haladiti pe partie !!! Vremea bicicletei a trecut pe anul asta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus