Miercuri,
29.06.2022
Cer Senin
Acum
31°C

Crucea Roșie Sibiu a deschis două centre educaționale. „Un mod de a fi alături de copiii din familiile vulnerabile”

Crucea Roșie Sibiu a deschis două centre educaționale. „Un mod de a fi alături de copiii din familiile vulnerabile”

Crucea Roșie Sibiu a deschis două centre educaționale la Școala Nr. 11 din Gușterița și la Școala Gimnazială nr.18, anunță reprezentanții filialei. Fiecare centru educațional înseamnă de fapt un container unde voluntarii, reprezentanții și partenerii Crucii Roșii Sibiu vor derula de două ori pe săptămână diverse programe de educație sanitară, juridică, financiară, digitală dar, și activități de grup și de socializare pentru copii acestor școli.

„Am demarat acest proiect cu copiii claselor a III-a din ambele școli, dar ne propunem ca până la finalul anului școlar 2021 - 2022 să avem întâlniri cu toate clasele. Containerele pot fi utilizate și de către școli în funcție de necesitățile lor. Este în primul rând un mod de a fi alături de copiii din familiile vulnerabile. Acesta este și criteriul prin care am ales aceste două școli din municipiul Sibiu”, a transmis Raluca Morar, directorul de la Crucea Roșie Sibiu.

Poiectul este finanțat de Primăria Municipiului Sibiu pe Agenda Comunitară. Parteneri în acest proiect sunt: Primăria Municipiului Sibiu, Modularplus, Keep Calling, Promenada Sibiu, Boromir, Habermann Markt, Plastic Pro,  Parsa, Perspective Adverstising și Elis Electro.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus