Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Primarul Astrid Fodor afirmă că pandemia ne-a schimbat percepţia asupra sistemului medical

Primarul Astrid Fodor afirmă că pandemia ne-a schimbat percepţia asupra sistemului medical

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, crede că cei doi ani de pandemie de COVID-19, ne-a făcut să ne dăm seama cât de important este fiecare medicament, fiecare aparat, fiecare medic şi fiecare asistentă medicală.

"Dacă mulţi dintre oameni nu au realizat importanţa unui sistem medical performant, cred că ultimii ani, cei doi ani de pandemie, care au făcut ravagii nu numai în România, ci în lume, ne-au schimbat percepţia unui sistem medical. Iar în acest context nu cred că mai este cazul să vorbim de cât de important este fiecare spital, cât de important este fiecare medic, fiecare asistentă, fiecare aparat, fiecare medicament", a declarat marţi primarul Astrid Fodor, la inaugurarea unei clinici private.

Fodor a reamintit că Primăria Municipiului Sibiu continuă să investească în singurul spital aflat în subordine, cel de Pediatrie.

"Şi pentru că unul din obiectele principale de activitate este cel pediatric, vreau să menţionez că Primăria Sibiu are în grijă Spitalul de Pediatrie. Noi investim mult în acest spital, fie din fonduri proprii, fie din fonduri europene pentru dotări, pentru extinderi, dar ceea ce este cel mai important în anii aceştia de când se află Spitalul de Pediatrie în grija noastră, am realizat câtă muncă, câtă dăruire şi câtă empatie este nevoie din partea personalului care lucrează acolo, pentru ca bolnavii care vin, să vină cu încredere şi să iasă sănătoşi din spital", a mai spus Astrid Fodor, citată de Agerpres.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus