Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Sibian condamnat la un an și trei luni de închisoare pentru că s-a urcat băut la volan

Sibian condamnat la un an și trei luni de închisoare pentru că s-a urcat băut la volan

Un bărbat de 42 de ani din Sibiu se află în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, după ce a fost condamnat pentru că s-a urcat la volan băut sau sub influența altor substanțe.

În cursul zilei de marți, 7 decembrie, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, ambele emise de Judecătoria Sibiu.

În primul rând este vorba despre ”un bărbat în vârstă de 42 de ani, sibian, condamnat la o pedeapsă de 1 an și 3 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Cea de-a doua persoană este o femeie în vârstă de 33 de ani, domiciliată în Orlat, depistată de către polițiști în municipiul Sibiu, condamnată la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Ambele persoane au fost încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 798

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus