Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

Endava își extinde operațiunile în Sibiu. Compania recrutează deja specialiști IT în Sibiu și anunță că va continua să angajeze și să investească în comunitatea locală

Endava își extinde operațiunile în Sibiu. Compania recrutează deja specialiști IT în Sibiu și anunță că va continua să angajeze și să investească în comunitatea locală

Endava, compania britanică de software prezentă pe piața locală cu 7 centre de livrare în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu-Mureș și Pitești, anunță extinderea business-ului în alte trei locații din România: Craiova, Sibiu și Suceava. În prezent, compania are peste 3.000 de angajați în România, care lucrează pentru diverși clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Una dintre cele mai mari companii de software de pe piața locală și în topul celor mai doriți angajatori, Endava este în proces continuu de extindere a echipei. Compania  are poziții deschise pentru comunitatea tech, vizând: dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.  

Compania britanică a anunțat în septembrie anul acesta că trece la sistemul de muncă hibrid, care le oferă angajaților săi flexibilitate și posibilitatea de a lucra atât de la birou, cât și de acasă. Mai mult decât atât, compania le oferă tuturor și posibilitatea de a lucra din afara României, beneficii de care se vor putea bucura și angajații din Sibiu.  Echipele care lucrează în cadrul Endava pot veni la birou pentru activitățile comune, cum ar fi Ceremoniile Agile, dar și pentru  programele de training, în programele de internship, workshopuri sau orice alte activități în care interacțiunea față în față este preferată. 

„Centrul de dezvoltare software Endava din Sibiu este parte din strategia de creștere a companiei noastre. La fel ca și în celelalte orașe din tara, acolo unde Endava are un centru de dezvoltare software, și la Sibiu ne dorim să dezvoltăm o comunitate locală pasionata de tehnologie și inovare. Prin proiectele și practicile noastre de lucru putem să oferim oamenilor care ni se vor alătura multiple oportunitați de dezvoltare”, a declarat Iulian Tatarcan, Manager Endava Sibiu.

ENDAVA INVESTEȘTE ÎN COMUNITATEA LOCALĂ

Pe lângă oportunitățile determinate de extinderea companiei, Endava anunță și că va continua să investească în comunitatea locală, prin organizarea de evenimente gratuite pentru specialiștii IT. Astfel, pe data de 9 Decembrie va avea loc primul eveniment din seria Tech Talks dedicat comunităților externe de IT la nivel european. Evenimentul online Tech Talks – European Edition powered by Endava va fi structurat în două părți: un panel format din specialiști atât în zona de leadership cât și în zona tehnică, discuție concentrată pe oportunitățile înlesnite de noua realitate și noul mod de lucru hibrid. În cea de-a doua parte, focusul se va concentra în jurul proiectelor de tip Extended Reality, printr-o prezentare susținută de către Thomas Bedenk, Vice President Extended Reality în Endava Berlin. Cei interesați se pot înscrie AICI

DESPRE ENDAVA

Endava este lider în furnizarea de servicii tehnologice de ultimă generație și își sprijină clienții în dezvoltarea propriilor organizații, prin utilizarea soluțiilor scalabile de Distributed Enterprise Agile. Endava colaborează cu clienții săi, integrându-se perfect cu echipele acestora, catalizând ideile și livrând soluții robuste.    

Compania ajută clienții să devină companii digitale bazate pe experiență, sprijinindu-i în călătoria lor de la generarea de idei la dezvoltarea și implementarea de produse, platforme și soluții. Clienții Endava activează în industriile de Plăți, Servicii Financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom), Bunuri de Consum, Logistică și Medicală.

Endava avea 9,616 angajați la data de 30 septembrie 2021 în birourile sale din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii și centrele de livrare din Uniunea Europeană: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Macedonia de Nord, Moldova, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus