Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Eugen Iordănescu a fost reținut pentru 24 de ore

Eugen Iordănescu a fost reținut pentru 24 de ore

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu anunță că Eugen Iordănescu, directorul executiv al Camerei de comerț, industrie și agricultură Sibiu a fost reținut pentru 24 de ore.

Acuzat de la delapidare și spălare de bani, la trafic de influență, Iordănescu a fost reținut urmând ca procurorii să decidă dacă vor cere arestarea lui ori punerea sub control judiciar. ”În continuarea comunicatului din data de 08.12.2021 privind comiterea de către suspectul  (cu funcţie de conducere în Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu) a  infracțiunilor de delapidare, în formă continuată, trafic de influență, dare de mită, şi  folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite,  prin ordonanţa din data de 08.12.2021 a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a fost dispusă reţinerea suspectului pe o durată de 24 ore, urmând ca în cursul zilei să se aprecieze cu privire la măsurile preventive ce se impun a fi luate în cauză”, anunță procurorii într-un comunicat remis pentru cititorii Turnul Sfatului.

Știrea se actualizează

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 5982

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

Poplacean

Acum 2 ani

si doamnele/frue turcan si cimpan ar trebui retinute,alles klar?
Raspunde

Kramnik

Acum 2 ani

Stau și mă întreb. Cat de redus mintal poți să fii, să-ți faci Smenurile prin telefon , să propui smenuri la polițai, asta după o grămadă de știri negative despre tine in toată presă sibiană.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Kerner Weul

Acum 2 ani

Nu ne mai facem bine ca popor! Ne intemnitam valorile doar pentru ca au vina de a fi creat locuri de munca si au muncit de dimineata pana seara!
Raspunde

Ina

Acum 2 ani

Sper că ești sarcastic! Altfel sau ești "mână în mână" cu el sau nu știi despre cine e vorba!!!
Raspunde

Bulă

Acum 2 ani

Protejatul doamnei Daniela Câmpean…
Raspunde

Sibian SB

Acum 2 ani

Corect, al Danielei câmpean. Si al lui x, a lui y, z, a, si n-are alfabetu atatea litere câți il protejează pe el, de asemenea n-are alfabetu litere pe cati protejează el. Indiferent de partid si de instituție, judet Sb, capitala si alte județe. Mafie organizata. El e mai privilegiat ca e si mason, e si pe mana cu masoni mai mari din Buc. El acolo a facut mici erori, cu sumele alea de nimic, de avem tamtamu asta in presa si vezi doamne cu diicot dna etc (m-apuca rasu cand vine vorba de instituțiile astea), dar smenurile le-a facut ani și cu milioane euro. Evident ca tot ce are, mai multe afaceri, conturi etc le are pe copii si pe alti interpuși cu firme, conturi in sudu Franței unde au toti pungașii case si conturi. Asa ca stați dvs liniștiti cu toții, va sta f putin reținut, după care ani de procese, da si el ceva prejudiciu înapoi (probabil isi sparge un porcușor dinala pushculitza) si aia e. Dupa care se reabiliteaza ca Adrian si candideaza iar la un post măreț in judet, pe care evident il obține fara smen. Astia suntem noi romanii, nu iesim la vot, așadar avem ce meritam.
Raspunde

Dracul liber

Acum 2 ani

Arvucata Cimpean, capul mafiei liberale si promotoarea coruptiei! Mina care-l ocrotea, hranea si stergea pe ''masconul'' de Sibiu, Eugen Iordanescu! Masoneria ruineaza Romania! Vinati ''masconii'', sint cei mai primejdiosi daunatori de pe teritoriul Romaniei!
Raspunde

George

Acum 2 ani

Asteptam cu interes sa o salte si pe madam Cimpean de la CJ. Ani de zile a sifonat bani publici prin prietena ei de la Junii Sibiului - sute de mii de euro dati cadou ca apoi sa ii imparta "frateste" la un gratar in marginime.
Raspunde

Eu

Acum 2 ani

Cat de trist este sa vezi ca abia dupa proape 20 de ani ies la iveala nelegiurile comise de acest personaj si camarila lui. A fost (ma tem ca inca mai este) sustinut de interese transpartinice (desigur, acestea au o denumire pe care nu vreau insa sa o folosesc). Nu ar fi putut face singur tot ce a facut desi, individul este extrem de inteligent dar, din pacate, are o inteligenta diabolica. Pacat ca o autoritate cum este Camera de Comert, care ar fi trebuit sa fie, mai ales in aceasta perioada grea pentru mediul de afaceri, un factor activ de sustinere a intereselor economice ale membrilor sai, a ajuns vaca de muls pentru Iordanescu si afiliatii sai pe orizontala si pe verticala. Eu sunt sigur ca dosarele se vor musamaliza sau, in cazul in care exista interesul de a se face doar putina valva, aceste dosare (sper ca vor fi mai multe, mai mult sau mai putin disjunse) se vor incheia cu niste condamnari simbolice, cu executarea pedepsei pe acasa, pe la domeniile pe care acestia le detin, si niciodata, dar niciodata, prejudiciul nu va fi recuperat. Faptul ca si-a atras propriul copil in mizeria hotiilor sale spune multe despre caracterul acestui mercenar. Asteptam sa vedem ca autoritatile abilitate isi fac treaba, nu pentru ca prostimea sa primeasca un trofeu ci pentru ca aceasta sa-si recapete un minim de incredere in justitie si autoritatea statului. Eu doresc, din suflet, domnului Iordanescu si complicilor sai un sincer LA MULTI ANI!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus