Luni,
05.12.2022
Cer Senin
Acum
1°C

Sportisimo Sibiu, magazinul cu numărul 42 din România

Sportisimo Sibiu, magazinul cu numărul 42 din România

Sportisimo, retailer sportiv multibrand și multisport, continuă să investească în România și deschide magazinul cu numărul 42 din țara noastră si al doilea magazin în Sibiu.

Situat pe Soseaua Sibiului nr. 5. Selimbar  în incinta centrului comercial Shopping City Sibiu, cel mai nou magazin Sportisimo are o suprafață de 700 metri pătrați și opt angajați.

Sportisimo, liderul pieței din Cehia și Slovacia în domeniul articolelor sportive, a deschis în perioada pandemiei de Covid-19 nu mai puțin de 11 magazine noi în România.

Ne bucurăm că cea de-a noua deschidere de anul acesta are loc în Sibiu si este a doua locatie pentru noi in Sibiu. Magazinul din centrul comercial Shopping City Sibiu vine cu o ofertă impresionantă de mărci internaționale la prețuri accesibile pentru clienții sibieni. Ne adresăm atât sportivilor experimentați, cât și celor care doar preferă încălțăminte și îmbrăcăminte confortabilăa declarat Petru Andronic, Country Manager Sportisimo Romania.

Cu ocazia deschiderii noului magazin din Sibiu, clienții sibieni vor avea ocazia să achiziționeze mărci internaționale de top la prețuri competitive.

Programul de lucru va începe de la 10:00 și până la 21:00, de luni până duminica.

În acest moment, compania deține aproximativ 200 de magazine în Europa, dintre care 100+ sunt în Cehia, 45+ în Slovacia, 40+Romania, 2 în Ungaria și 2 în Bulgaria. Totodată, Sportisimo este prezent și în zona digitală cu e-shopul care este activ și pe piața din România.

În această perioadă, rețeaua națională a magazinelor Sportisimo oferă toate măsurile de protecție și prevenție împotriva Covid-19 necesare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus