Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Câştigătorul premiului de peste 1 milion de euro la Loto 6/49 şi-a ridicat câştigul. Bărbatul joacă de 30 de ani la Loto

Câştigătorul premiului de peste 1 milion de euro la Loto 6/49 şi-a ridicat câştigul. Bărbatul joacă de 30 de ani la Loto

Câştigătorul la categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 decembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române, şi şi-a ridicat premiul în valoare de 5,6 milioane de lei (peste 1 milion de euro), potrivit unui comunicat remis marţi AGERPRES.

Acesta este din Tulcea, are peste 50 de ani, este un jucător fidel al Loteriei Române de mai bine 30 de ani. El joacă în mod constant la Loto 6/49, aceeaşi schemă, cod 57, numerele fiind de fiecare dată altele, fără nicio semnificaţie personală.

Jucătorul a aflat că este marele câştigător la Loto 6/49 a doua zi, pe 13 decembrie, când şi-a verificat numerele pe site-ul Loteriei Române.

Câştigătorul, care nu a dorit să-şi facă publică identitatea, a spus că va continua să joace ca şi până acum şi speră să câştige şi marele premiu la Joker.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus