Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
13°C

Doi elevi testați pozitiv în ultimele 24 de ore. Toate unitățile școlare din Sibiu sunt în scenariul verde

Doi elevi testați pozitiv în ultimele 24 de ore. Toate unitățile școlare din Sibiu sunt în scenariul verde

Doi elevi au fost raportați ca fiind pozitivi la virusul SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore. În acest context încă 57 elevi au trecut în sistem online, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.

Unul dintre elevii testați pozitiv este din ciclul primar și învață la Școala Gimnazială „Ion Luca Caragiale” din Sibiu. Al doilea test pozitiv este cel al fetiței de la Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, depistată pozitiv la testul cu salivă de miercuri, 15 decembrie, rezultat confirmat pozitiv prin test RT-PCR.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 17 decembrie o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

Autoritățile menționează că 69 de preșcolari și elevi și un cadru didactic s-au întors de astăzi la cursuri.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (08.11.2021), un număr de 57 cadre didactice și 192 de preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 342 de preșcolari și elevi (0,53%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

În ședința Consiliului de Administrație al ISJ Sibiu de astăzi s-au validat scenariile pentru desfășurarea cursurilor din unitățile de învățământ ale județului Sibiu, scenarii pentru săptămâna 20 – 23.12.2021. În toate cele 351 unități de învățământ a fost validat senariul 1 (învățământ „față în față”).

Sursa foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus