Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Peste 44.000 de teste au ajuns azi-noapte la sediul ISJ Sibiu. Nu sunt suficiente pentru toți elevii

Peste 44.000 de teste au ajuns azi-noapte la sediul ISJ Sibiu. Nu sunt suficiente pentru toți elevii

Peste 44.000 de teste au ajuns în noaptea de 16 spre 17 decembrie la sediul Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. Astăzi se vor distribui către școli, iar elevii se vor testa luni sau marți. Testele nu sunt suficiente pentru toți elevii.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, noapte trecută au ajuns la sediul instituției 44.160 de teste. Acestea vor fi împărțite școlilor pe parcursul zilei de astăzi, vineri, 17 decembrie. În funcție de cum vor ajunge în unitățile de învățământ elevii se vor putea testa în zilele de luni și marți, săptămâna viitoare.

Prof. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al ISJ spune că de această dată testele nu sunt suficiente pentru toți elevii.

„În această săptămână ne-am descurcat pentru că mai erau teste rămase în școli, dar de data aceasta testele primite nu ajung pentru toți elevii. În total sunt aproximativ 66.000 de elevi”, spune inspectorul.

În aceste condiții testele rapide din salivă nu vor ajunge în școlile care se află în localități cu incideța zero la mia de locuitori sau foarte aproape de zero.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus