Marţi,
16.04.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Femeia care a furat o borsetă dintr-o farmacie a fost prinsă. O parte din bani i-a aruncat, o parte i-a ars

Femeia care a furat o borsetă dintr-o farmacie a fost prinsă. O parte din bani i-a aruncat, o parte i-a ars

O femeie de 51 de ani a fost identificată drept cea care a furat o borsetă dintr-o farmacie de pe Semaforului. Făptașa ar fi încercat să ardă o parte din bani, o parte i-a aruncat și o parte i-a păstrat. Victima a rămas fără 4.500 de euro și 2.675 de lei.

Femeia a fost recunoscută de un sibian, care a sunat la poliție ieri, în jurul orei 14:30. În urma conducerii și audierii femeii la sediul Poliției Municipiului Sibiu, precum și ca urmare a cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, la domiciliul sibiencei a fost găsită o parte din suma de bani despre care partea vătămată a declarat că se afla în borsetă.

Totodată, borseta în cauză, documentele și o altă parte din bani au fost găsite într-un container pentru deșeuri menajere din apropierea imobilului în care locuiește femeia, aceasta declarând că le-ar fi aruncat în cursul serii trecute, după ce ar fi încercat să ardă o altă parte din banii aflați în borsetă.

Astfel, au fost recuperate toate documentele și cardurile bancare aparținând părții vătămate, precum și suma de aproximativ 7.500 de euro și 1.325 de lei.

La nivelul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de însușirea fără drept a bunului găsit, în vederea recuperării prejudiciului și aplicării măsurilor legale în consecință.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Poplacean

Acum 2 ani

no stimata redactie,asta nu o cred o parte din bani sa-i arunci,alta parte sa ii arzi...etc da pagubasa cum deo uitat un maldar de bani in farmacie?nu vorbesc de gestul reprobabil de furt da chair sa-i UITI?????????????? puteti fi mai clari?o uitat sau sor furat sumele decrise de redactie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus