Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Accident rutier cu victime, în Mediaș. Două persoane au ajuns la spital

Accident rutier cu victime, în Mediaș. Două persoane  au ajuns la spital

Un bărbat și o femeie au ajuns la spital în urma unui accident rutier care a avut loc în această seară, pe strada Șoseaua Sibiului, din Mediaș. Accidentul s-a produs, în parcarea unui hypermarket, între două autoturisme conduse de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Valchid, respectiv un bărbat de 30 de ani, din Brateiu.
În urma accidentului șoferul în vârstă de 30 de ani și pasagera din autoturismul pe care îl conducea, o tânără în vârstă de 22 de ani, tot din Brateiu, au fost transportati la spital, conștienți.

La fața locului au ajuns polițiștii și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Mediaș. S-au acordat îngrijiri medicale celor două persoane implicate, bărbatul având un traumatism la membrul inferior și femeia cu traumatism cranio cerebral.

Politiștii Biroului Rutier Mediaș desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului. În zonă nu sunt anunțate mari probleme de trafic.

 Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus