Vineri,
27.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Cadouri de Crăciun de la polițiștii și jandarmii sibieni pentru copiii defavorizați și cei speciali

Cadouri de Crăciun de la polițiștii și jandarmii sibieni pentru copiii defavorizați și cei speciali

În cadrul a două acțiuni separate, polițiștii și jandarmii sibieni au dus cadouri copiilor mai puțin avantajați decât majoritatea.

”În prag de sărbători, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cisnădie au dorit să aducă un zâmbet pe chipurile celor 37 de copii care trăiesc aici. Deși lipsa resurselor materiale este evidentă, ne-am bucurat să vedem că toți copiii sunt frumoși și sănătoși și privesc viața cu optimism iar gestul nostru ne dorim să le fi întărit credința că polițistul le este, mai întâi de toate, un prieten. S-au bucurat nespus să îi primească pe polițiști, să îi colinde și să deschidă cu mare încântare darurile primite (alimente de bază, produse de igienă personală și mult așteptatele dulciuri de Crăciun). Este o perioadă de sărbătoare care trebuie să ne amintească să dăruim și să îi bucurăm pe cei din jur. Crăciun Fericit tuturor!”, transmit polițiștii sibieni într-un comunicat remis pentru cititorii Turnul Sfatului.

Din partea jandarmilor sibieni, cadouri au fost duse pentru mai bine de 30 de copii din cadrul Complexului de Servicii pentru copilul cu dizabilități ,,Speranța" Sibiu. ”De ce i-am ales? Deoarece sunt speciali, iar de Crăciun toți copiii trebuie să se simtă importanți pentru că mai presus de goana după cadouri, în această perioadă trebuie să primeze timpul petrecut cu cei dragi și generozitatea. Le mulțumim pentru momentele petrecute împreună și pentru că ne-au oferit ocazia de a le arata că cineva se gândește la ei”, transmit jandarmii pentru cititorii Turnul Sfatului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 938

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus