Marţi,
19.03.2024
Ninsori Usoare
Acum
1°C

Marta impresionează bătrânii din Sibiu

Marta impresionează bătrânii din Sibiu

Acum, în pragul sărbătorilor de iarnă, firma Marta a demarat cu bucurie primul proiect caritabil, prin care doreste să întâmpine nevoile bătrânilor din România, și să răsplătească astfel comunitatea locală pentru sprijinul pe care l-a primit în primul său an de existență pe piața românească.

Întreaga echipă Marta a vizitat Căminul pentru Persoane Vârstnice din Sibiu, pentru a le oferi cu bucurie un pic din timpul, dragostea și recunoștința lor, și o mică atenție de sărbători. Nu au uitat nici de angajații căminului, acei oameni care zi de zi se jertfesc pentru alinarea și bunăstarea pacienților lor, ca o mare și iubitoare familie.

Marta își propune ca această acțiune să fie doar începutul unui program extins, pe care îl va lărgi de la sezon la sezon, odată cu creșterea companiei. Deși abia s-a împlinit un an, marta revoluționează deja industria îngrijirii bătrânilor la domiciliu în Germania, prin cadrul legal în care oferă servicii transparente, punând la dispoziția doamnelor îngrijitoare, pentru prima oară în România, o platformă unde se pot înregistra online și consulta toate detaliile cazurilor disponibile. Experții Marta stau la dispoziția doamnelor îngrijitoare, îndrumându-le cu drag spre construirea cu demnitate a unei cariere în domeniu.

Cu bucurie în suflet și cu speranță, Marta vă urează Sărbători Fericite și un An Nou așa cum vi-l doriți!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1189

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus