Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Acțiuni umanitare ale Asociației Libertas la azilurile din Sibiu și Săliște

Acțiuni umanitare ale Asociației Libertas la azilurile din Sibiu și Săliște

În preajma sărbătorilor de iarnă, membrii Asociației Libertas din Sibiu au organizat din nou o serie de acțiuni umanitare.

Anul acesta, reprezentanții Asociației Libertas din Sibiu au realizat donații pentru beneficiarii Unității de asistență medico-socială de pe strada Azilului, din Sibiu, cât și pentru cei ai Unității medico-sociale din Săliște. ”La Sibiu, am fost anunțați că aveau nevoie pentru bucătărie de un cuptor convectomat și de o mașină de tocat carne profesională. În cadrul aceleiași acțiuni, am schimbat 70 de mp de linoleum medical pentru saloane și holuri”, arată reprezentanții asociației. Totodată, au fost pregătite și 50 de pachete cu cadouri pentru beneficiarii unității medico-sociale din coasta centrului istoric al Sibiului.

Pentru Unitatea de asistență medico-socială din Săliște, membrii Asociației Libertas au realizat 150 de pachete cu cadouri, inclusiv pentru personalul medical, donând și aparatură medicală specifică (tensiometru, puls-oximetre și termometre).

Este pentru a doilea an când membrii Asociației Libertas organizează astfel de acțiuni umanitare. Spre exemplu, anul trecut, asociația a făcut mai multe donații Spitalului de Pneumoftiziologie: au fost donate zece televizoare, au fost realizate mai multe reparații și zugrăveli ale saloanelor, fiind achiziționată totodată și aparatură medicală specifică.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1478

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus