Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Grindeanu, despre unele termene de realizare a proiectelor de infrastructură: Sunt de noaptea minţii

Grindeanu, despre unele termene de realizare a proiectelor de infrastructură: Sunt de noaptea minţii

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, la Târgovişte, într-o conferinţă de presă, că unele termene la proiectele de infrastructură sunt "de noaptea minţii".

Ministrul a vorbit despre drumul expres Craiova-Lugoj şi autostrada dintre Braşov şi Ploieşti.

"O să vă dau două exemple: două drumuri importante pentru România, drumul expres Craiova-Lugoj, ca să mergi pe zona de sus şi Braşov-Ploieşti. La începutul acestui an s-au făcut caietele de sarcini pentru studii de fezabilitate (...). Pe un calcul scurt, apropo de termene (...), până când ar trebui să se înceapă efectiv lucrul pe aceste două drumuri, trec patru-cinci ani (...). Aceste termene sunt de noaptea minţii, ca să fiu cât se poate de clar, să ai SF-ul (studiul de fezabilitate - n.r.) între Craiova şi Lugoj, doar SF-ul patru ani, dar a fost o licitaţie, s-a adjudecat, caietul de sarcini a fost făcut în acest mod, trebuie să mergem înainte", a spus Sorin Grindeanu, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat că "s-a vorbit prea mult şi s-a făcut prea puţin" în domeniul infrastructurii rutiere.

"Eu cred că, indiferent de guvernele care vor veni, lucrurile majore în domeniul transporturilor, în următorii ani, trebuie să rămână aceleaşi, proiectele majore, şi trebuie urmărite, indiferent de ministru", a precizat Sorin Grindeanu. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 luni

Tipul asta parca a fost premier...E siderat de parca ar fi fost pe Marte pina luna trecuta.Cu ce i-ati imbibat masca?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus