Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Foto/Video Un incendiu violent a izbucnit la o anexă gospodărească din Rusciori

Foto/Video Un incendiu violent a izbucnit la o anexă gospodărească din Rusciori

Un incendiu violent a izbucnit în acestă după-amiază la o anexă gospodărească în localitatea Rusciori, comuna Șura Mică. Cauza probabilă a fost determinată de efectul termic produs de o cantitate de jar provenit de la o afumătoare, depozitat în anexa respectivă.

La fața locului s-au mobilizat pompierii militari ai Detasamentului Sibiu cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La momentul sosirii forțelor la fața locului, incendiul se manifesta generalizat la întreaga anexă. Din fricire nu sunt victime. Au fost alertați și membrii SVSU Șura Mică. Pompierii au reușit lichidarea incendiului în jurul orei 20:05.


„A ars anexa gospodărească tip șură ( aproximativ 60 mp) în totalitate. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de o cantitate de jar provenit de la o afumătoare, depozitat în anexa respectivă”. transmite Alina Voina, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1000

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus