Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

VIDEO Bătaie în trafic, pe Valea Prahovei, între trei șoferi. Unul dintre ei nu ar fi dat prioritate

VIDEO Bătaie în trafic, pe Valea Prahovei, între trei șoferi. Unul dintre ei nu ar fi dat prioritate

Trei șoferi și un pasager s-au luat la bătaie, luni dimineața, în localitatea Comarnic, la numai o zi după ce alți șoferi s-au încăierat tot pe DN1, în Poiana Țapului. Potrivit polițiștilor, neacordarea de prioritate ar fi fost cauza incidentului, care a fost reclamat la 112 de către un alt șofer.

Deplasați la locul indicat, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic, scrie Observatorul Prahovean.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, mai scrie sursa citată.

Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.

video: stiripesurse.ro

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Clau

Acum 2 ani

Minunatul plai mioritic,tras de hainele fake niste pumni aruncati dupa muste,noroc ca nu au atins tinta ca faceau entorsa,totul incununat de un morman de cauciucuri uzate,pete de ulei si multe ambalaje pe margine,bine ca nu se merge cu viteza pe acolo ca s-ar urca in vazduh...Bine ca am luat-o ieri pe Cheia Valeni,ca poate ma trageau de par bombardierii.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus