Sâmbătă,
24.09.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Bani de la București pentru jucătorii de oină din Sibiu: „Ne bucurăm, pe vremuri eram cei mai buni din județ”

Bani de la București pentru jucătorii de oină din Sibiu: „Ne bucurăm, pe vremuri eram cei mai buni din județ”

Ministerul Sportului ar urma să aloce bani, anul acesta, pentru susținerea sportivilor pasionați de oină. Vestea a fost primită cu bucurie de primarul comunei Turnu Roșu, localitate în care, pe vremuri, echipa de oină era printre cele mai bune din județ.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, vrea să investească bani în oină, printr-un program național finanțat din bani publici, potrivit unui ordin publicat în Monitorul Oficial, relatează G4media. Programul național „Redescoperă Oina” este unul dintre cele patru programe sportive de utilitate publică ce vor beneficia de bani de la bugetul de stat în 2022.

Contactat de reporterul Turnul Sfatului, Istrate Stelian, primarul comunei Turnu Roșu, în care pe vremuri echipa de oină era dintre cele mai bune din județ, a mărturisit că nu știa despre această decizie, dar că se bucură. 

„Echipa noastră era cea mai bună din județ. Noi și cei din Apoldu de Jos ne băteam pentru premiul cel mare. Nu știam că vor să aloce bani, dar mă bucur. În sfârșit. Noi de doi ani nu am mai jucat, din cauza pandemiei, dar înainte jucau tinerii. Și eu am jucat și la 50 de ani. Acum mai scârțâi”, spune, râzând, primarul. 

sursa foto

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus