Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Sibiu Football Days, competiție pentru juniorii sibieni

Sibiu Football Days, competiție pentru juniorii sibieni

După o lungă pauză cauzată de pandemia Covid 19 și cu cea de-a VIII-a ediție suspendată, Sibiu Football Days a revenit, la mijloc de decembrie, cu cea de a IX a ediție a acestei competiții.

Cea de-a IX-a ediție a fost una dedicată exclusiv echipelor sibiene iar cele două zile de turneu au oferit un spectacol frumos, cu meciuri aprig disputate, cu ratări, ocazii, goluri frumoase, fără să lipsească fazele comice. Toți copiii angrenați în competiție au luptat cu ardoare pentru culorile echipelor pe care le-au reprezentat. „ndiferent de poziția în clasament sau numărul de goluri marcate, toți participanții trebuie aplaudați pentru munca depusă, uneori în conditii meteo dificile. Cu toții au demonstrat ca Sibiul are rezerve și dispune de juniori talentați.

„Apreciem spiritul de fair play care a dominat aceasta ediție și nu putem să nu felicităm susținătorii tuturor echipelor participante pentru comportamentul avut pe tot parcursul turneului, demonstrând încă o dată că Sibiul nu este întâmplător capitala bunelor maniere.

Cei prezenți au putut să se bucure de fotbalul pur, cel jucat de copii cu pasiune și din inima. Dacă ne spunea cineva acum două luni că vom vedea desfășurându-se ediția din acest an a Sibiu Football Days, îi spuneam că e posibil să aibă probleme medicale. Pandemia a încurcat și a pus mult în dificultate viața oamenilor în ultima perioadă. Ne bucuram că am reușit, după doi ani și o lună de la ultima ediție, să reluam această competiție devenită tradițională. Lipsa competițiilor pe o perioadă îndelungată precum și dragostea copiilor sibieni pentru fotbal ne-au determinat ca această ediție să o dedicăm exclusiv fotbalului sibian. Să demonstrăm că Sibiul are jucători talentați și copii de viitor. De aceea au participat doar echipe din Sibiu și împrejurimi. Ediția din acest an a fost o reușită a fotbalului sibian, motiv pentru care felicit toți copiii participanți precum și pe susținătorii acestora", spune Caius Băra, președintele clubului Interstar Sibiu, organizator al acestui eveniment.

Sibiu Football Days este o acțiune cofinanțata de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2021.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus