Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
13°C

Sunt 16 cazuri de COVID în unitățile de învățământ din Sibiu. Goga, Pedagogic sau Regina Maria, printre școlile care vor avea copii în online

Sunt 16 cazuri de COVID în unitățile de învățământ din Sibiu. Goga, Pedagogic sau Regina Maria, printre școlile care vor avea copii în online

11 elevi și patru cadre didactice au fost raportate ca fiind infectate cu virusul SARS CoV 2, anunță reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu. De asemenea, unul dintre testele pozitive făcute acasă, noninvaziv, a fost confirmat de PCR. 185 de elevii din județul Sibiu învață on line la acest moment.

Sunt 11 elevi și patru dascăli raportași ca fiind pozitivi la virusul SARS-CoV-2. Trei dintre elevi sunt de la gimnaziu și învață la școlile Nr. 4, „Regina Maria” și la Liceul de Artă. Alți opt elevi sunt de la liceu ți învață la Colegiul Național „Octavian Goga”, Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna”, Liceul de Artă Sibiu, Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, Liceul Teoretic „Stephan Ludwig Roth” din Mediaș.

Cele 4 cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2 sunt încadrate la Școala Gimnazială „Regele Ferdinand”, Colegiul Agricol „Daniil Popovici Barcianu”, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 2, Centrul Școlar de Educație Incluzivă Dumbrăveni.

În urma testării cu RT-PCR, cazul pozitiv la testul noninvaziv pe bază de salivă de ieri dimineață, de la Colegiul Național Pedagogic „Andrei Șaguna” Sibiu, a fost confirmat.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 05.01.2022 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022 (03.01.2022), un număr de 6 cadre didactice și 12 elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 185 elevi (0,57%), din cei care au reluat cursurile în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus