Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

După petrecerea de Revelion, un sibian a primit urări cu pumnii. Un bărbat din Agnita a fost reținut

După petrecerea de Revelion, un sibian a primit urări cu pumnii. Un bărbat din Agnita a fost reținut

Un bărbat de 30 de ani din Agnita a fost reținut ieri de poliție, după ce, în dimineața zilei de 1 ianuarie, l-a bătut pe un bărbat pe care îl știa din vedere. 

Totul s-a întâmplat într-un bar din orașul Agnita. Cei doi ar fi băut în două restaurante alăturate, iar dimineața, odată cu urările de bine de anul nou, un bărbat a fost și bătut de tânărul de 30 de ani, care era băut, după ce a izbucnit un conflict spontan între cei doi.

La data de 5 ianuarie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita l-au reținut pe agresor, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul pe care l-a lovit este din Bârghiș și are 39 de ani.

Persoana în cauză va fi prezentată unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive. Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Agnita, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Agnita.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus