Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
20°C

Avocații lui Novak Djokovic explică motivul derogării acestuia pentru participarea la Australian Open

Avocații lui Novak Djokovic explică motivul derogării acestuia pentru participarea la Australian Open

Novak Djokovic a fost infectat recent cu Covid-19, iar acesta a fost motivul pentru care a primit o derogare în privința participării la Australian Open, în condițiile în care liderul mondial este nevaccinat, susțin avocații săi, scriu cei de la Digi 24.

Avocații sportivului sârb susțin că acesta a fost testat pozitiv la Covid-19 pe 16 decembrie 2021 și, de aceea, a beneficiat de o exceptare de la măsura obligativităţii vaccinării atunci când a intrat în Australia.

„Data primului test Covid PCR cu rezultat pozitiv a fost 16 decembrie 2021. Au trecut 14 zile şi domnul Djokovic nu a avut simptome nici de febră şi nici de probleme respiratorii în ultimele 72 de ore”, au menţionat avocaţii.

Certificatul de Exceptare primit de Novak Djokovic a fost emis de către o comisie independentă medicală angajată de Tennis Australia, iar ulterior decizia a fost validată şi de o comisie a guvernului local (n.r. al statului Victoria).

Verdictul în cazul lui Novak Djokovic va fi dat luni, 10 ianuarie

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus