Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Dani Coman, președintele FC Hermannstadt: Au venit trei jucători, vor mai veni și alții

Dani Coman, președintele FC Hermannstadt: Au venit trei jucători, vor mai veni și alții

Președintele FC Hermannstadt, Dani Coman, a declarat luni că pe lângă cele trei transferuri făcute deja, echipa va mai aduce jucători în perioada următoare.

”Au venit trei jucători, vor mai veni și alții. Îmi pare extrem de rău pentru cei care au plecat, dar asta este viața în fotbal, azi ești la Hermannstadt, mâine poate ești în altă parte. Nu pot decât să le mulțumesc. Cât despre cei care au venit, sunt jucători care ne vor ajuta foarte mult, sunt jucători care au jucat atât în Liga 2 cât și în Liga 1. Sunt jucători de grup, am mare încredere în ei, am mare încredere în staff și sunt convins c această echipă, la vară, va fi acolo unde-i este locul, în primul eșalon, pe un stadion nou, frumos, cu spectatori în tribună și cu toată lumea fericită”, a declarat Dani Coman.

Cei trei fotbaliști anunțați oficial sunt: Daniel Paraschiv, Ciprian Biceanu și Andrei Blejdea.

”Ne așteaptă o perioadă grea, o perioadă de pregătire, o perioadă neplăcută fotbaliștilor, dar trebuie să ținem cont că ne va ajuta pentru ceea ce ne-am propus: Avem un obiectiv măreț, acela de a promova această echipă în primul eșalon fotbalistic. Avem mult de muncă dar eu sunt încrezător că la finalul acestui an competițional ne vom putea bucura cu toții”, a mai declarat Dani Coman.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1388

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus