Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

FC Hermannstadt confirmă transferul lui Ioan Hora: ”Este o zi importantă pentru fotbalul sibian”

FC Hermannstadt confirmă transferul lui Ioan Hora: ”Este o zi importantă pentru fotbalul sibian”

FC Hermannstadt a confirmat oficial, marți seara, transferul fotbalistului Ioan Hora la Sibiu.

”Un profesionist care nu mai are nevoie de nici o prezentare face parte începând de azi din familia FCH! Este vorba despre Ioan Hora, unul dintre cei mai titrați fotbaliști din România, care au jucat vreodată la Sibiu și sub culorile echipei noastre”, au transmis oficialii echipei din Sibiu.

La cei 33 de ani ai săi, Ioan Hora are un palmares impresionant: un titlu de campion al României (sezonul 2011-2012 , CFR Cluj), două Cupe ale Turciei (sezonul 2016-2017, Konyaspor  și sezonul 2017-2018, Akhisarspor ) o Cupă a României (sezonul 2019-2020, FCSB), o Super Cupă a României (sezonul 2010-2011, CFR Cluj), trei selecții în Echipa Națională a României plus titlul de golgheter al Ligii I în sezonul 2015-2016 (19 goluri) și o participare în grupele Champions League alături de CFR Cluj(2011).

Este cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate, intrând astfel în topul celor mai bine plasați fotbaliști din Liga 2 la acest capitol.

În cariera sa, fotbalistul originar din Oradea a evoluat pentru echipe ca UTA Arad, Gloria Bistrița, CFR Cluj, ASA Tg.Mureș, Pandurii Tg.Jiu, Konyaspor, Akhisarspor, Elazigspor (Turcia), FCSB și Gaz Metan Mediaș.

Ioan Hora mai poate evolua pe ambele benzi în ofensivă și vine la FCH din postura de jucător liber de contract. În prima parte a sezonului, Hora a marcat de 4 ori în 17 partide pentru UTA Arad în Liga 1.

”Ne bucură foarte mult decizia lui Ioan Hora de a se alătura proiectului nostru! Acest fapt reconfirmă demersurile conducerii FCH și a tuturor celor care contribuie prin fapte și investesc în revenirea echipei noastre în Liga 1”, au concluzionat reprezentanții FC Hermannstadt.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1160

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus