Duminică,
03.07.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Actualizare. Focul din bena mașinii de gunoi a fost provocat de o țigară nestinsă

Actualizare. Focul din bena mașinii de gunoi a fost provocat de o țigară nestinsă

Actualizare: Pompierii sibieni transmit că s-a reușit lichidarea incendiului înainte ca focul să ajungă și la mașină, având în vedere faptul că acesta s-a manifestat la deșeurile menajere din bena mașinii de gunoi. Cauza probabilă a fost o țigară aruncată fără a fi stinsă. 

Incendiul, care se manifesta la deșeurile menajere din bena mașinii de transport deșeuri, a fost lichidat în scurt timp fără a se propaga la mașină, transmit pompierii. Potrivit acestora, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unei țigări ce a fost aruncată fără a fi stinsă.

Știre inițială: O mașină de gunoi din Sibiu a luat foc pe Calea Dumbrăvii, în zona Muzeului Astra, transmit reprezentanții ISU Sibiu. La fața locului a ajuns o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Intervenția este în dinamică.  

„Incendiu mașină de transport deșeu menajer în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, zona Muzeului Astra. Forțe alocate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu. Intervenție în dinamică”, transmit pompierii. 

Sursa foto: Arhiva TS

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus