Sâmbătă,
20.04.2024
Partial Noros
Acum
3°C

Actualizare. Focul din bena mașinii de gunoi a fost provocat de o țigară nestinsă

Actualizare. Focul din bena mașinii de gunoi a fost provocat de o țigară nestinsă

Actualizare: Pompierii sibieni transmit că s-a reușit lichidarea incendiului înainte ca focul să ajungă și la mașină, având în vedere faptul că acesta s-a manifestat la deșeurile menajere din bena mașinii de gunoi. Cauza probabilă a fost o țigară aruncată fără a fi stinsă. 

Incendiul, care se manifesta la deșeurile menajere din bena mașinii de transport deșeuri, a fost lichidat în scurt timp fără a se propaga la mașină, transmit pompierii. Potrivit acestora, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unei țigări ce a fost aruncată fără a fi stinsă.

Știre inițială: O mașină de gunoi din Sibiu a luat foc pe Calea Dumbrăvii, în zona Muzeului Astra, transmit reprezentanții ISU Sibiu. La fața locului a ajuns o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. Intervenția este în dinamică.  

„Incendiu mașină de transport deșeu menajer în municipiul Sibiu, Calea Dumbrăvii, zona Muzeului Astra. Forțe alocate o autospecială de stingere și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Sibiu. Intervenție în dinamică”, transmit pompierii. 

Sursa foto: Arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus