Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Actualizare. Pompierii au găsit materiale textile care ardeau mocnit la subsolul blocului de pe Alba Iulia

Actualizare. Pompierii au găsit materiale textile care ardeau mocnit la subsolul blocului de pe Alba Iulia

Actualizare Fumul reclamat de locatari provenea de la mai multe materiale textile care ardeau mocnit, în subsolul blocului.

"În urma verificărilor efectuate de pompieri, s-a identificat în subsolul blocului mai multe materiale textile care ardeau mocnit", transmite Alina Voinea, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu

Au fost aerisite casa scării și subsolul, iar locatarii evacuați au revenit în siguranță în apartamente, mai adaugă sursa citată.

Știre inițială. Șapte locatari ai unui bloc de pe Șoseaua Alba Iulia au fost evacuați, după ce au sunat la 112 să reclame un incediu în subsolul blocului. ISU Sibiu a intervenit cu trei autospeciale stingere și cu un echipaj SMURD. 

"Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgență 112 referitor la degajarea de fum  pe scara unui bloc din municipiul Sibiu, Șos Alba-Iulia, ISU Sibiu a intervenit de urgență cu trei autospeciale de stingere dintre care o autoscară precum și un echipaj SMURD" trasmite Alina Voinea, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

La sosirea pompierilor, s-a efectuat recunoașterea în vederea identificării sursei de degajare a fumului și s-a constatat că degajare de fum provine din subsolul blocului. 

În mod preventiv s-a dispus evacuarea locatarilor din scara blocului - aproximativ 7 persoane care nu necesită îngrijiri medicale.

Intervenția este în desfășurare și vom reveni cu amănunte.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus