Marţi,
18.01.2022
Light Shower Snow
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Participăm la ateliere de creație și mergem la cinema

Ce facem în weekend? Participăm la ateliere de creație și mergem la cinema

Weekendul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente dedicate atât adulților, cât și copiilor. Participăm la ateliere de creație, sărbătorim Ziua Culturiii Naționale și mergem la film și la teatru.

Vineri, 14 ianuarie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „The King's Man: Inceputul”, „Matrix Renasterea” „355”, „Encanto” sau „Tabara” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Eco-weekend-ul revine la Sibiu și în această săptămână. Organizatorii propun deplasări prietenoase cu mediul și ne încurajează să renunțăm la mijloace de transport în comun sau mașini, să ne deplasăm cu bicicletele, trotinetele sau pe jos.

Sâmbătă, 15 ianuarie

De la ora 11, sunteți invitați la spectacolul „Albă ca zăpada și cei șapte pitici„, la Teatrul Gong din Sibiu. Mai multe detalii găsiți aici

Tot de la ora 11, Șura Culturală Gușterița vă invită la un atelier de împânslit lână. Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

Zilele culturii sunt sărbătorite în acest final de săptămână la Filarmonica de stat Sibiu. Mai multe detalii despre program găsiți aici.

Duminică, 16 ianuarie

De la ora 17, la Șura Culturală Gușterița are lor o șezătoare culturală, eveniment dedicat zilei celui mai mare poet român, Mihai Eminescu.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus