Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Sibiul are 13% grad de ocupare al paturilor COVID

Sibiul are 13% grad de ocupare al paturilor COVID

În acest moment, gradul de ocupare al spitalelor din Județul Sibiu este de 13%, potrivit Simonei Berariu, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică.

Conform calculelor, dacă în raportul de astăzi cu privire la evoluția pandemiei de COVID 19, transmis de autoritățile locale a fost raportat un total de 69 de pacienți internați în spitale, asta înseamnă că județul Sibiu, are alocate 530 de paturi pentru această patologie.  

Vă reamintim că, în cursul zilei de ieri, 13 ianuarie, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat o hotărâre prin care s-a stabilit că elevii vor învăța față în față sau on line, în funcție de gradul de ocupare al paturilor din spitalele unui județ. Raportarea cu situaţia ocupării paturilor va fi publicată pe site-ul fiecărei direcții de sănătate publică.

Astăzi, 14 ianuarie, în județul Sibiu au fost raportate 282 noi cazuri de infectare cu virusul SARS CoV-2.

Gradul de ocupare al paturilor în Sibiu este sub media națională de 16%. Potrivit MINISTRULUI Sănătății Alexandru Rafila, în acest moment, cel mai ridicat grad de ocupare a paturilor se înregistrează în judeţul Suceava (34%), urmat de Cluj (28%).

Sursa foto: Arhiva TS

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 3 zile

Mai e mult pana la 75%...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus